Целта е служебният вътрешен министър и служебното правителство да проведат

...
Целта е служебният вътрешен министър и служебното правителство да проведат
Коментари Харесай

Борисов: Няма да има правителство, докато диктаторът Радев не бъде преизбран

" Целта е служебният вътрешен министър и служебното държавно управление да проведат президентските избори. Границата ни се пази с дипломация. Ако не можете, ме потърсете, ще ви свърша отново работа. С пенсиите би трябвало да има и повишение на налозите. " Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред Националното отчетно изборно заседание на Младежкия ГЕРБ. То се организира в Зала 3 на НДК, съобщи

" ГЕРБ е първа в България и на последните избори даже с машините. Наричаха ме деспот, само че се разхождаха цяла година по улиците, където си желаят и направиха безпорядък. А в този момент виждаме какво е същински деспот и имаме подобен против ГЕРБ ", напомни Борисов.

Той съобщи, че има проект на задкулисието да няма кабинет.

  " Трифонов изясни в петък по какъв начин вървят договарянията, за които никой не знае и че те не се вършат публично. А виждате и каква е задачата - да се проведат президентските избори от служебното държавно управление, с цел да бъде избран отново диктаторът Радев. Целта е изборите да ги организира вътрешният министър на служебния кабинет ", разгласи Борисов и напомни, че е предизвестил за това още през май.

После съобщи, че е настъпил цялостен безпорядък във всички браншове по време на ръководството на министрите на Румен Радев.

" Единствената цел на тези хора е да има втори мандат на Радев и няма да се спрат пред нищо. Коя естествена страна ще харчи близо половин милиард лв., с цел да се организират избори след избори, попита някогашният министър председател. Той сподели, че скоро няма има пари даже за пенсии поради неприятното финансово ръководство.

" Тогава ще си отидат кой в Канада, кой в Англия и след това ние ще би трябвало да им оправяме делата и да спасяваме страната, както стана след кабинета " Орешарски ". Сега тези, с цел да прикрият своята отпадналост, приказват, че би трябвало да има актуализация и желаят пари за защита на границата даже, а ние договорихме за това пари от Европейски Съюз. 

Ние бяхме хвалени толкоз години за положителната защита, а в този момент те ще харчат парите на българите, до момента в който ние докарахме 320 млн. евро и всички водачи от Европейски Съюз ни поддържаха.

Направихме и съглашение във Варна сред Европейски Съюз и Ердоган, които аз поканих и Турция стана бариера за Европейски Съюз. Това е моделът Борисов! А кой е техният модел? Щели да подвигат пенсиите, само че не са обезпечили пари за това и не споделят кой ще ги заплаща след това тези пари.

Искат държавно управление, до момента в който се избере Радев, това е задачата им ", безапелационен бе Борисов и сподели, че той е давал над година и половина помощ от 50 лева на пенсионерите, които в този момент са били спрени.

  " Трябва да е ясно, че сме срещу незаконната миграция, а не Рашков да крие какъв брой са незаконните и да би трябвало да му разкриваме лъжите. Трети избори пристигнаха, а той още няма доказателства за лъжите, че сме подслушвали.

Казват, че редуцират администрацията, а в бордове от трима души, назначават по 9. В образованието министърът прави същите неща като нас, само че няма характера да си каже ясно какъв е проектът.

За да крият по какъв начин унищожават имунизациите, ги пращат по хладилниците в РЗИ-тата, а ние какво не направихме, с цел да осигурим от всички типове и най-вече ваксини. Сега са скрити по фризерите и рецесията няма да свърши, тъй като не имунизират хората ", съобщи Борисов.

Според него е полуда да се праща войска на границата против бежанците.

" Ще ги гръмнат ли, като ги видят? Какво ще прави армията там, и то спецчастите, които са с най-специфичните оръжия. Но приказва популистът и афишира, че пращал армията. Но границата се пази с Брюксел и с Анкара, не с армията. Да не напомням какво са говорили за коронакризата. Но ние не желаеме да продължи това опълчване. Трябва да се градят мостове, а не да се разрушават. Да дойдат и ще им дадем съвет, тъй като е значимо да се работи за хората ", безапелационен бе водачът на ГЕРБ.

" Ние сме по-силни от хаоса и ще въведем ред. Ние всички би трябвало дружно с всички партии да станем по-силни от хаоса. Да приказват за мен и партията какво желаят и да си чешат егото, само че е време да се постави край и да се поеме отговорност пред мисълта на Народното събрание, че съединението прави силата ", добави Борисов и изрично съобщи, че би трябвало да има постоянен кабинет след идващите предварителни избори.

" Работи се от дълго време служебното държавно управление на Радев да му организира изборите. Май месец съм го споделил това и по тази причина не ме питайте повече. Опонентите ни още не са дорасли, само че може би след рецесията, която ще пристигна, ще стартират да приказват обикновено.

Корнелия Нинова към този момент трябваше да е върнала мандата, тъй като всички ѝ споделиха, че няма да я поддържат. Държи го, с цел да прави услуга на Радев, с цел да се протака, и да не станат изборите две в едно. Всичко се прави по сюжет и това е реалност.

Радев разедини нацията с вдигнатия пестник и в този момент берем плодовете от дейностите му, помните по какъв начин говореше за ковид и мигрантите, а в този момент с неговото държавно управление не може и един от тях да реши. Но държи да организира той изборите с неговите министри и с машините. Флашката от машината и въвеждането ѝ в осведомителната система кой я ревизира, не е лицензиран софтуерът, каквото желаят вършат.

Ние не желаеме и да се харчат още 60 млн. лева за три следващи седмици избори. Половин милиард изхарчиха и за избори тази година, а можеха да отидат за хората. Той не направи нищо в нито една сфера ", безапелационен бе Борисов.

Форумът стартира с припомняне на политическа тирада на Борисов, излъчена на видео стена, която той изнесе през април след постоянните парламентарни избори тогава.  След това Борисов влезе в залата дружно с водача на МГЕРБ Георг Георгиев под бурните овации на над 600 делегати на IV отчетно-изборно заседание на младежката организация. На него беше определен нов състав на изпълнителния съвет.

  " Младежката организация на ГЕРБ от 2008 година е изразител на младите за по-успешна страна. Оттогава до момента ние наброяваме към този момент 15 000 души и растем всяка година. Ние влагаме в нашите младежи с нашите летни университети, политически академии и районни събития, по този начин, че хиляди младежи допиха опит, познания и умения ", съобщи водачът на МГЕРБ Георг Георгиев в началато на форума.

Той напомни, че от МГЕРБ има и евродепутати и депутати, кметове, членове на министерски екипи и специалисти във всяка сфера на публичния живот.

„ Държавата спря, тъй като някой пожела по този начин. И този някой, за жалост, е призваният да съставлява страната в нейната целокупност и единение - точно президентът. Това, което следим сега в политиката, е директно отражение на неговите стремежи и метода, по който неговото служебно държавно управление ръководи страната ”, разяснява политическата обстановка у нас Георгиев.

 „ Заявките, които дадоха политическите партии, са да не поддържат мандат на Българска социалистическа партия. Смятам, че това също беше умишлен, умишлен ход на президента, с цел да не се образува държавно управление и служебният кабинет да продължи да ръководи страната ”, добави още той.

 Младежите гласоподаваха с цялостно болшинство промени в устава, както и банкет на нови членове в структурата.

 След това бяха определени четирима нови зам.-председатели и още веднъж номинираните бяха подкрепени с болшинство и единствено един въздържал се. За ръководител още веднъж бе определен Георг Георгиев, чиято кандидатура бе единствена. Той също бе подсилен с цялостно болшинство и единствено един въздържал се.

 Проф. Костадин Ангелов изнесе тирада пред младежите. " Опитаха се да ни изчегъртат, само че ние станахме още по-силни и по тази причина ще спечелим изборите, които предстоят ", безапелационен бе той.

 

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР