Целта е през следващите три години да се обучат и

...
Целта е през следващите три години да се обучат и
Коментари Харесай

Големият бизнес започва програма за обучение и работа на стотици хиляди бежанци в Европа

Целта е през идващите три години да се обучат и наемат на работа към 250 000 бежанци. Програмата е „ най-значимият набор от бизнес задължения, поемани в миналото, ориентирана към икономическата интеграция на бежанците “, споделят от Tent Partnership for Refugees, организация, заела се с „ нов метод в поддръжката за бежанците ”. Партньори на Tent към този момент са над 300 огромни бизнес-структури.

„ Нашата цел е да им осигурим освен смислена работа, само че и работни места, на които да продължат да се развиват. Ние им оказваме помощ с правни такси, консултиране, попечителство, стратегии за образование, повишение на уменията, език, филология, всичко, всичко, което можем “, споделя пред Euronews Дж. Офори Агбока, началник „ Човешки запаси ” в Amazon.

Компанията на Джеф Безос възнамерява да образова и наеме минимум 5 000 бежанци, до момента в който Accenture, Indeed, и Microsoft се ангажират с образованието на към 40 000. В програмата вземат участие и ManpowerGroup и Randstad – едни от най-големите организации за набиране на личен състав...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР