Целта е онова, което ни кара да продължим напред в

...
Целта е онова, което ни кара да продължим напред в
Коментари Харесай

Ако не се проваляте в 90% от случаите, не се целите достатъчно високо!

Целта е това, което ни кара да продължим напред в нашето пътешестване през живота, Джордж. Когато караме за, не се уморяваме, не се отегчаваме и моторите ни не угасват. Зная, че евентуално си съсредоточен върху лансирането на продукта, само че би трябвало да се запиташ какво ще те зарежда с сила след тази акция. Всяка работа на планетата, даже и тази на професионалния състезател или на филмовата звезда, може да стане скучна и безинтересна. Целта я поддържа свежа. Нека ти дам образец:

Има една история за това по какъв начин президентът Линдън Джонсън посетил НАСА. Докато обхождал залите, срещнал един пазач, който чистел с изтривалка в ръка също като зайчето на „ Дюрасел “.

Президентът се доближил и му споделил, че харесва усърдието, с което извършва отговорностите си на пазач, а той отвърнал: „ Сър, аз не съм просто пазач, аз помогнах за стъпването на човек на Луната “.

Виждаш ли, Джордж, въпреки да е чистел подове, той е имал по-голяма цел и визия за живота си. Това го е поддържало и му e помогнало да бъде видян на работното си място. Аз съм водач на рейс. Но виждам своята цел като нещо доста по-голямо от това. Аз съм дипломат на силата и треньор. Помагам на хората да трансформират своята сила и да трансформират живота си. Със сигурност карането на рейс е скучно, рано или късно всяка работа става скучна. Ho съзнанието, че съм помогнала на някого, и любознанието до чий живот ще се докосна през днешния ден ме карат да не преставам да я правя и силата блика. Ето за какво моите пасажери остават в рейса ми: тъй като го карам за.

Когато се стремиш към нея, откриваш тръпка в баналното, пристрастеност в делника и невероятни неща в елементарното. В фирмите към този момент няма дух, тъй като няма дух в чиновниците. Създаде се просвета и система, която убива силата и мотивацията на хората. И, както споделя Джак, след това се чудят за какво имат проблеми с продуктивността, с отрицателните страсти в колективите, с морала. Недей да бъдеш един от тези водачи, които се въодушевяват само, когато има огромен план, краен период или работа, изложена на риск ! Краткотрайната цел не води до огромен резултат. Открий по-голяма цел от продуктовата акция и дано тя зарежда теб и екипа ти всеки ден!

“Автобус Енергия ”, Джон Гордън, jongordon.com

Издателство: Skyprint, skyprintbooks.com

Инфо: http://mostzaknigi.com

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР