Целият свят от октомври миналата година наблюдава огнената стихия в

...
Целият свят от октомври миналата година наблюдава огнената стихия в
Коментари Харесай

Извънземните са виновни за истинската причина аз огнения ад в Австралия

Целият свят от октомври предходната година следи огнената буря в Австралия, която безусловно изпепелява континента.

Човешките жертви към този момент не са доста, само че те към този момент наброяват десетки. Затова пък австралийските животни гинат с милиони.

И въпреки да съжаляват за кенгурутата и коалите, учените с безпокойство предвиждат, че невижданите пожари в Австралия може да окажат пагубно въздействие върху цялото човечество.
Служителите на НАСА оповестяват, че след огъня в небето се издигат аерозоли от сажди, прахуляк и други артикули от изгарянето, които основават в небето великански облаци, които стартират да се популяризират по целия свят.

Съзряха лика на Дявола в пожарите в Австралия СНИМКА

Тези облаци:
- зле пропущат светлината, което към този момент е злополука за планетата; - въздействат негативно на здравето на всичко живо, в това число и на човека; - трансформират климата на Земята, тъй като съществуването на многочислени характерни частици в атмосферата въздействат върху процеса на дъждовете, ветровете и по този начин нататък.
Никой от учените към този момент не е сметнал нито с компютър, нито на калкулатор, до какво ще доведат тези климатични "изненади ", само че съдейки по фотосите от космоса, виолетовите петна са големи, а още по-огромно е тяхното въздействие върху климата.



Междувременно някакъв си самостоятелен откривател - Майкъл Шнайдър - обръща вниманието на учените върху това, че с изключение на австралийския пожар на Земята през днешния ден има и много настоящи вулкани. В последно време към тях се прибавиха още три.

При това, в случай че експертите на НАСА от дълго време са сметнали степента на влияние върху атмосферата на вулканите чудовища от вида на Кракатау и Тоба, то дребните даже не се взимат под внимание, а те са към тридесет и от тях в небето се изхвърля същото количество пепел и аерозоли, както от един супервулкан.

Тук, акцентира Snyder, даже и на неспециалиста е ясно, че в случай че още два-три супервулкана се разсънят, плюс австралийската злополука и добър ден на вулканическата зима.

Жител на австралийския щат Куинсленд с ника в мрежата 1Angrylightbulb, на собствен ред, обърна внимание на скупчването на странни облаци на 14 януари в региона на града Маунт Айз. Той ненадейно е разкрил, че радарът за времето демонстрира на това място нещо необичайно - артефакт с диаметър 700 километра.

Трудно е да се допусна, че подобен голям транспортен съд на пришълци ще се приближи до повърхността на Земята, само че, евентуално, това е просто силовото поле на апарата, който има много по-малки размери.

Като удостоверение на това в това място почнали да удрят земята загадъчни мълнии.



За Куинсленд, а и като цяло за Австралия, това е естествена зона, написа 1Angrylightbulb, в която непрекъснато сноват НЛО, или в небето се появяват не по-малко загадъчни аномалии и странни обекти, сияния и всевъзможни други мистики.

А над града Маунт Айз нещо сходно на днешния артефакт, единствено че с по-малки размери и различен цвят, се е появявало и преди - през 1952 година.

Последното НЛО с тип на бяла топка бе снимано над австралийския град Пърт в края на предходната година. При това нещо сходно е било следено и в редица други елементи на планетата. Според американските медии, това са постоянно дронове.
Трябва въпреки всичко да се означи, че през последните три години НЛО не просто са следени, те безусловно сноват из цялата Земя.

С оглед на написаното нагоре, се появява една много печална картинка. Или извънземните са се засилили по отношение на утежняването на естествената обстановка на нашата планета, или самите те основават тази обстановка, готвейки ни "вулканична зима ".


Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР