Целият свят беше в мир. Не съм започвал никакви войни.

...
Целият свят беше в мир. Не съм започвал никакви войни.
Коментари Харесай

Тръмп: Байдън ще ни вкара в Трета световна война

Целият свят беше в мир. Не съм започвал никакви войни. А в този момент светът е неразбория и Джо Байдън ще ни вкара в Трета международна война. Това съобщи някогашният американски президент Доналд Тръмп в изявление за Univision.
Прочетете още
„ Победихме „ Ислямска страна “ за четири седмици. Всички споделяха, че ще отнеме четири години и няма да можем да го създадем. Имаме невероятна войска. Аз бях първият президент от 71 години, който не е почнал война. Преди три години нямахме проблеми. Нямахме инфлация. Нямахме проблем с Украйна. Нямахме проблем с Израел. Сега обаче всичко е извънредно “, съобщи Тръмп.

Той разкритикува остро администрацията на Байдън, която по думите му тика страната и света към международна война. „ Имаме незапознат водач на Съединените щати, който даже не може да слезе самичък от сцената, не може да откри стълбите, не може да сглоби две фрази “, сподели Тръмп.

„ Най-голямата опасност пред света са нуклеарните оръжия. Заплахата не идва от световното стопляне, а от нуклеарното такова. Това е най-голямата опасност за всяка една страна “, сподели републиканецът, който макар делата против него е окуражен за нов мандат в Белия дом.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР