Целият състав на СДВР е ангажиран в работата по случая

...
Целият състав на СДВР е ангажиран в работата по случая
Коментари Харесай

Все още издирват джипа, който е изчезнал след петорното убийство в Нови Искър


Целият състав на Столична дирекция на вътрешните работи е зает в работата по случая в Нови Искър, съобщи на брифинг основният прокурор Сотир Цацаров. Касае се за семейство, което от към 1,5 година се е преселило от София. Жертвите са пет – татко, наследник, щерка на брачната половинка, юноша - неин другар и стара жена – майка на брачната половинка, които, по първични данни, са открити убити с по един изстрел, дружно с кучето, евентуално в Новогодишната нощ.
 

Става въпрос несъмнено тежко престъпно закононарушение, осъществено невъзмутимо. Продължава дейната работа за изясняване на възможни престъпни връзки, минало, регистрации и други данни. Работи целият потенциал на столичната полиция, добави основният прокурор.

За търсене е оповестена жена, която е живяла на брачен начала с един от убитите. За търсене е разгласен и автомобил БМВ Х 5, благосъстоятелност на фамилията, който липсва от мястото на закононарушението, разясни основният секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Младен Маринов.

Към момента към момента не е открито оръжие, само че не е изключено това да се случи при продължаването на огледа в хода на процесуално-следствените дейности. Тепърва ще се прецизират очевидци.

На този стадий не е изведена водеща версия и е прибързано да се приказва за ликвидиране и самоубийство.  Повече информация по случая ще бъде предоставена след приключването на дейностите на специалистите./ Блиц

 

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР