Целият състав на СДВР е ангажиран в работата по случая

...
Целият състав на СДВР е ангажиран в работата по случая
Коментари Харесай

Петте жертви в Нови Искър са били застреляни

Целият състав на Столична дирекция на вътрешните работи е зает в работата по случая в Нови Искър, при който са убити петима души, съобщи през днешния ден основният прокурор Сотир Цацаров, представен от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи. Загиналите са семейство, което от година и половина се е преселило от София.

Жертвите са татко, наследник, щерка на брачната половинка, юноша - неин другар и стара жена – майка на брачната половинка, които, по първични данни, са открити убити с по един изстрел, дружно с кучето. Убийството евентуално е осъществено в Новогодишната нощ.

За търсене е оповестена 44-годишната Кети Николова Кюхова. Тя е живяла на брачен начала с един от убитите.

 Издирваната Кети Кюхова
Издирваната Кети Кюхова

За търсене е разгласен и автомобил БМВ Х5, благосъстоятелност на фамилията, който липсва от мястото на закононарушението, разясни основният секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Младен Маринов. Към момента към момента не е открито оръжие, само че не е изключено това да се случи при продължаването на огледа в хода на процесуално- следствените дейности.

Тепърва ще се прецизират очевидци. На този стадий не е изведена водеща версия и е прибързано да се приказва за ликвидиране и самоубийство, прецизират от Министерство на вътрешните работи.

Повече информация по случая ще има след приключването на дейностите на специалистите.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР