Целият ресурс на МВР, ДАНС и всички служби са ангажирани

...
Целият ресурс на МВР, ДАНС и всички служби са ангажирани
Коментари Харесай

Атанас Илков: Целият ресурс на МВР, ДАНС и всички служби са ангажирани за установяване на извършителите

Целият запас на Министерство на вътрешните работи, ДАНС и всички служби са ангажирани за определяне на причинителите. Това съобщи на ексклузивен брифинг пред журналсти шефът на Главна дирекция " Национална полиция " Атанас Илков, съобщи кореспондент на " Фокус ".

" В 11:50 е дошъл сигналът, че пред автомобила на основния прокурор е било взривено взривно устройство. Минути след приемане му ние бяхме изпратили екипи на полицията и на Спешна помощ ", съобщи той.

Той сподели,ч е е образуван щаб, включващ всички служби, с цел да бъдат открити причинителите.

" За огромна наслада, потърпевши нямаше. Колегите реагираха доста бързо. Отцепиха региона и започнаха инспекции на преминаващите коли. Сформиран бе действен щаб по предписание на министър Демерджиев. В него са включени сътрудниците от ДАНС и всички служби. В момента те проучват всички данни ", сподели още Илков.

Директорът на Главна дирекция " Национална полиция " съобщи, че закононарушението е ориентирано срщеу държавността.

" Извършват се доста процесуални дейности и огромен размер оперативно-издирвателни мероприятия. Целият запас на Министерство на вътрешните работи, ДАНС и всички служби за сигурност сега са ангажирани за установяването на причинителите или поръчителите на това тежко престъпно закононарушение, което е ориентирано по отношение на държавността ", бе катеогричен той.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР