Целият парламент се прави на маймуни, за да може да

...
Целият парламент се прави на маймуни, за да може да
Коментари Харесай

Тошко със селски бъзик с Кирчо и баща му

Целият парламент се прави на маймуни, с цел да може да се угоди на Кирил Петков и татко му. Това съобщи от парламентарната естрада водачът на парламентарната група (ПГ) на „ ИТН “ (ИТН) Тошко Йорданов.

„ Унизително е. Това не е за първи път. Той по същата логичност искаше да прави този, който е другар на татко му и му беше охранител, като беше министър председател, началник на Националната работа за защита (НСО), макар че не дава отговор на условията. Това за него няма никакво значение “, съобщи той.

„ В тая страна, в случай че някой ще се грижи за плажовете, а не за личния си интерес, би следвало всичко, което е на по-малко от 100 метра от морето, да се събори “, безапелационен бе Йорданов.

Тогава той се обърна непосредствено към Петков:

„ Тази лека усмивчица, която ви е на лицето, не знам с помощта на характера или медикаментите, потвърждава какъв брой съм прав. Цялата страна го играе спектакъл и Борисов, с цел да може да си прави каквото си желае с бюджета, ви кляка. То и за тях си е унизително “, счита водачът на ПГ Има Такъв Народ.

„ За страната е тъпо. Това няма да продължи дълго. Вие рано или късно ще си заминете.

Тия тука, в случай че не разсъждават единствено за на Кицата татко му, би трябвало и те да поддържат закона за плажовете и концесиите. Той Холивуд щял да докарва. Така ли? Пропуснал съм тази част от креативните му проекти. Холивуд или Боливуд?

Той си знае. Този човек няма инстинкт да споделя нещо, което е истина ", безапелационен бе той и продължи:

„ Сега Народното събрание (НС) ще гласоподава законопроект и ще разреши основаване на частен резерват, в който ще битува изчезващо създание от канадски генезис “, приключи Йорданов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР