Целият му съзнателен живот беше отдаден на Ботев. Той се

...
Целият му съзнателен живот беше отдаден на Ботев. Той се
Коментари Харесай

Патоложка разкри истинската причина за смъртта на фена на Ботев

Целият му умишлен живот беше предан на Ботев. Той се занимаваше с всичко от хореография до акции за стадиона. Това сподели пред bTV Михаил Манолов, член на УС на последователите на Ботев-Пловдив във връзка убития в Солун Тошко Бозаджийски.
Той се занимаваше с доста благотворителни начинания - дарения за деца, подаряваше дарове в детски градини, учебни заведения.
"Искаме правдивост. Това желаят родителите на Тоско, това желаят всички почитатели на Ботев. Изпращаме писма до гръцките и българските институции. Има сведения нещата да бъдат потулени. Един от задържаните е наследник на върховен служител на реда в Гърция, който се занимава с футболно безчинство. Казаха ни, че и преди са го измъквали. Всичко, което е нужно, ще създадем ", сподели Манолов.
"Инцидентът не е инцидентен, скочили са 20 индивида с каски, колове и ножове и са ги смлели от пердах. Разговарях персонално с родителите на Тошко, патоложката е споделила, че повода за гибелта му е нанесения побой, имал е раздрани черва. Излезе версия, че повода е друга, а родителите не са получили такава информация. През сълзи бащата на Тошко ми сподели, че съгласно патоложката повода е побоя ", добави той.
"Родителите му имат потребност от адвокатска помощ от страната, с цел да се разбият малките врати в закона. Говори се, че в случай че е приета за отговорна дамата, която го е блъснала, ще се приказва за непредумишлено ликвидиране и няма да бъдат подхванати повече дейности ", сподели още Манолов.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР