Целият християнски свят отбелязва Великден. Всеки е със семейството си

...
Целият християнски свят отбелязва Великден. Всеки е със семейството си
Коментари Харесай

Семейството на Дейвид и Виктория Бекъм отбеляза задружно великденските празници

Целият християнски свят отбелязва Великден. Всеки е със фамилията си и демонстрира любовта си към най-близките хора.

Изключение не прави и фамилията на Дейвид Бекъм. По случай празниците, преди броени дни всички членове се събраха дружно в дома на футболната легенда, написа Today. И запечатват общите си моменти в фамилни фотоси за спомен.

Част от тях Дейвид Бекъм показа в профила си в Instagram и поздрави многочислените си почитатели. Любопитното е, че обявата стартира с фрагменти на най-голямото му дете Бруклин, само че във времето, когато той е напълно малко дете - което скришно хрупа голям шоколадов великденски заек, съвсем с неговите размери. А някъде зад камерата се чува гласът на майка му Виктория Бекъм, която след дълго търсене, най-накрая е съумяла да откри сина си.

Следва фамилна фотография, която демонстрира цялото семейство в днешни дни - Дейвид, Виктория, синовете Бруклин, Ромео и Круз и най-малкия член, дъщерята Харпър. На една от фотосите тя  театралничи сама, сложила на главата си тематична за празника шапка на зайче.

" Честит Великден, обичам ви всички ", написа малко Дейвид Бекъм, към фамилните фрагменти.

Съпругата на Бруклин, американската актриса Никола Пелц Бекъм, не пропусна да разяснява детското видео на брачна половинка си с великденския заек, наблягайки какъв брой е обичано и на двамата. Двойката бе поздравена особено от Дейвид и Виктория Бекъм и за първата година от брачния им живот. " Толкова е особено да сме дружно, с цел да отпразнуваме годишнината от сватбата ви. Обичаме ви ", написа Виктория към фотография, която показа в своя профил в обществените мрежи.

Бруклин и Никола се венчаха на 9 април, 2022 година в Палм Бийч.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР