Целият елит“ на ПП-ДБ е на снимки с контрабандисти, отбеляза

...
Целият елит“ на ПП-ДБ е на снимки с контрабандисти, отбеляза
Коментари Харесай

Пеевски: България такъв скандал не е виждала - планини от кеш и партия на пудела

Целият „ хайлайф “ на ПП-ДБ е на фотоси с контрабандисти, означи той
„ От Политическа партия има доста хора в служебния кабинет. За останалите министри дано да им дадем време да се потвърдят “, съобщи Делян Пеевски в коридорите на Народното събрание, откакто служебният кабинет постави клетва.

Относно сагата в Министерство на вътрешните работи и основния секретар Живко Коцев, ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи  заяви, че такова нещо не се е случвало в страната.

„ Планини от кеш. Партия на пудела. Това красиво създание носи пачки към господарите си, които ги видяхме на снимкте кои са. Да видяхте някой от Движение за права и свободи, някой от ГЕРБ?? Целият „ хайлайф “ на ПП-ДБ е на тези фотоси – в другарски, особени положения с контрабандисти. Такова нещо случвало ли се е? Надявам се прокураурата да не прикрие нещата. България да види кой открадна парите, тъй като това трябваше да е в бюджета и за хората – видяхме къде са – по скъпи почивки, планини от кеш “, съобщи Пеевски.

„ Да приказва Петков за мутренски времена, откакто това се е случило под управлението на техния финансов министър, техния началник на Министерство на вътрешните работи Бойко Рашков, това е нечувано. България подобен скандал не е виждала “, счита той.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР