Целият ден от 06:47ч Луната се движи на празен ход

...
Целият ден от 06:47ч Луната се движи на празен ход
Коментари Харесай

Ден за постигане на божествена мъдрост и знание

Целият ден от 06:47ч Луната се движи на луфт до 07:01ч на 22 януари

Това време не е положително за разнообразни типове придобивки. Отложете избора на нови облекла, обувки, техника, автомобил - в бъдеще ще има отчаяние от направения избор. Препоръчително е хората, които работят с пари, да бъдат деликатни. Спор, в случай че възникне през това време, може да докара до разрушителни последствия в връзките. Не е уместно за решение на проблеми, за изясняване на връзки.

Луната е в символ Стрелец до 07:01ч на 22 януари

Удачен миг за тези, които желаят да разпространят своите хрумвания измежду масите. Благоприятно време за настоятелен мероприятия, за обществени изяви. Удават се всички каузи с устременост към обществения и публичния живот. Рекламни акции почнали в този интервал ще бъдат оптимално ефикасни. В дните на Стрелеца хората са по-изпълнителни към рекомендации и съблюдават режими, желае им се да дават препоръки и да оказват помощ на другите. Стават великодушни, великодушни, решителни. Много е удобно за физическо натоварване, спорт, асимилиране на нови познания.

Уязвима е кръвоносната система, черният дроб, а също сухожилията, ставните връзки, тазобедрените стави. Нежелателни са дългите разходки пешком. Не се предлага преливане на кръв в този интервал. Може да се предприеме профилактика на белите дробове. Възможно е да възникне неудържимо предпочитание да нарушите диетите и да си похапнете от душа каквото ви се прииска. Да се заобикаля мазна и тежка храна.

Започва 27 лунен ден от 04:47ч на 21 януари до 05:51ч на 22 януари

Енергийно удобен ден. Символ на 27-ми лунен ден е тризъбеца. Християните свързват този ден с легендата за рухването на манната небесна. Ден за мистично преображение, свързване с духовните източници, ден за реализиране на божествена мъдрост и познание. В този интервал хармонично се съчетава разсъдъка с интуицията. Полезно е за занимания за самообучение.

В този ден могат да се проявят страсти, за съществуването на които даже не подозирате. Всичко до един миг е хубаво, умерено и внезапно могат да се появят неспокойствие, яд, завист.

Трябва да бъдем по близо до фамилията си и околните ни хора, да им оказваме помощ. Не зацикляйте върху съответни житейски и изключително битови проблеми. Не би трябвало да се изразходва силата на вятъра. Злоупотребата може да изтощи организма.
Добре е човек да тръгне на път, да се слуша музика, да се поддържа връзка с природата. Днес е доста уместно време за медитативни практики, само че без съсредоточаване върху избрани изображения. Денят е обвързван с лечителството, молитвите и светлите очаквания за бъдещето. Опасно е да се гледа в днешния лунен ден огледало.

Счита се, че парите дадени за щедрост в този ден, основават светла карма и в следствие носят благосъстояния – както материални, по този начин и духовни.

Секс - Много е значимо в основата на секса да стои любовта, близостта, другарските връзки, а освен чистата физиология. Идеално време за първи сексуален контакт или за зачатие.

Подстрижка - Подходящо е за всички, които се грижат за външния си тип и желаят да създадат усещане. Това ще ускори вашето омагьосване и реализиране на триумф пред близките. Подходящо е и за тия, които са решили да трансформират своя имидж.
Сънищата демонстрират, до каква степен човек е кадърен да съществува в хармонични връзки с околното пространство и до каква степен е в положение да резервира равновесието сред духовния и материалния свят.

7 безоблачен ден – Не бива да сте мрачни. Време за наслада и занимания. Хубаво е да се радостните и да пеете. Не се застоявайте дълго на едно място. Не се предлага да седите вкъщи си в цялостна изолираност и усамотение. Добър ден за пътешестване, екскурзия, както и да се прекара времето отвън дома. Всяко придвижване е удобно. Общувайте, колкото може повече, бъдете открити. Усмихвайте се, давайте наслада на другите. Този ден не дава нищо на мрачните и унили хора, които са изгубили интерес към живота.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР