Целият борд на директорите на Ювентус, в това число и

...
Целият борд на директорите на Ювентус, в това число и
Коментари Харесай

В Италия: Юве остана без ръководство

Целият ръб на шефовете на Ювентус, включително и президента Андреа Аниели, са подали оставки от постовете, които заемат, оповестиха медиите в Италия, само че първи новината популяризира телевизия " Скай ".

Аниели е президент на Ювентус от 2010-а година. За времето на неговото ръководство тимът завоюва девет шампионски трофеи.

Павел Недвед, един от най-успешните чешки футболисти в последните 30 години, пък стана вицепрезидент на клуба от 2016-а година.

Освен тях двамата, другите напускащи са изпълнителният шеф Маурицио Аривабене, както и членовете на управата Лорънс Деброа, Масимо Дела Раджионе, Катрин Финк, Даниела Марилунго, Франческо Ронкалио, Джорджо Такиа и Сузане Хейууд.

Новината към момента не е публично доказана от клуба, само че никой не е посмял и да я опровергае, което е многозначително. Малко по-късно известният публицист Фабрицио Романо също написа потвърждаващ информацията пост в туитър-профила си.

Предполага се, че повода за оставките е неприятното финансово положение, в което се намира Ювентус сега. Загубите са над 200 милиона евро, а

Общото заседание трябваше да се организира на 23-и ноември, само че беше отсрочено за 27-и декември.

Според вестник  " Гадзета дело Спорт ", причина може да се търси и в възможни проблеми към прокламираната от Аниели европейска Суперлига.

Вестникът оповестява, че много от фирмите, търсени за спонсорство на плана, са почнали да се отхвърлят и това е внесло съществено терзание у основателя Аниели, че няма да има нужния финансов обсег на работа.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР