Целите на специалната военна операция в Украйна, поставени от руския

...
Целите на специалната военна операция в Украйна, поставени от руския
Коментари Харесай

Медведев: Целите на специалната военна операция в Украйна, поставени от президента Путин, ще бъдат постигнати

Целите на специфичната военна интервенция в Украйна, сложени от съветския президент Владимир Путин, ще бъдат реализирани. Това заяви в неделя заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация и ръководител на " Единна Русия " Дмитрий Медведев по време на обобщаването на резултатите от последната предизборна акция.

„ Всички цели, които бяха сложени от президента на страната ни, от висшия главнокомандващ, те ще бъдат реализирани по време на тази интервенция ", сподели той. „ Подкрепата, която получи нашата партия на тези избори, е единствено най-хубавата гаранция, че ще създадем всичко, което е належащо ", сподели още ръководителят на партията.

Медведев акцентира, че " Единна Русия " интензивно взе участие в акцията за оказване на помощ на потърпевшите " от дейностите на киевския режим ". " Правим това на всички равнища и хората го виждат, няма по какъв начин да не го виждат. Може би, да си признаем, това беше най-силната страна на актуалната предизборна акция, към която се разви предизборната конспирация ", добави той.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР