„Целите, които поставихме пред тази програма са постигнати. А те

...
„Целите, които поставихме пред тази програма са постигнати. А те
Коментари Харесай

Петокласници от ОУ „Христо Ботев” са „Клас на годината”

„ Целите, които поставихме пред тази стратегия са реализирани. А те са да разпространяваме положителното, да насърчаваме креативните качества на децата, да се учат на приемливост, на почитание, на поддръжка, на взаимност, на позитивизъм и да търсят положителното “, сподели кметът Тодор Попов при връчването на премията на тазгодишния „ Клас на годината “.

Пети „ а” клас от ОУ „ Христо Ботев” в Пазарджик с класен началник Сашка Дикова е спечелилият в състезанието „ Клас на годината” под мотото „ Бъди виновен - бъди в час”, разгласен от Местната комисия за битка против противообществените прояви на малолетните и малолетните /МКБППМН/ към Община Пазарджик. Класът победител получи плакет, грамота и огромната премия в състезанието - еднодневна екскурзия до София и посещаване в Шоколадова работилница.

„ Различни, само че дружно, задружни, положителни и отговорни” – това е мотото на петокласниците във всекидневното им другарство в учебно заведение и отвън него. „ Ние сме от друг етнос, ние сме с разнообразни благоприятни условия – в класа ни има и три деца със специфични просветителни потребности, които ни имат вяра и разчитат на нас. Различието не ни пречи да бъдем дружно в труда и игрите, когато има съгласие, взаимопомощ и приемливост. Вършат ни се добрини и го вършим дружно всеки ден”, единомислещи са учениците от ОУ „ Христо Ботев”.



Осем месеца 21 класа от 9 учебни заведения от Община Пазарджик разказваха и посочваха посредством номинациите си по какъв начин поддържат връзка между тях без експанзия, по какъв начин работят и се забавляват дружно, какви нови познания и умения са придобили, по какъв начин са станали по-задружни и толерантни към другите хора. С видеопослания, фотоси и рисунки децата на дело ни демонстрираха по какъв начин добрините трансформират хората и света към нас, трансформирайки го в по-добро място.

Можете да се убедите в това като посетите изложбата на таблата „ Клас от добротворци” във фоайето на зала „ Маестро Георги Атанасов”.

Изложбата е отворена до 25 юни от 9,00 до 17,00 часа.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР