Целите, които бъдещият евентуален нов собственик на Левски Драган Шолак

...
Целите, които бъдещият евентуален нов собственик на Левски Драган Шолак
Коментари Харесай

Левски ще има нов стадион, ако се смени собствеността?

Целите, които бъдещият възможен нов притежател на Левски Драган Шолак си слага, са доста огромни. Ако сините получат на концесия на стадион " Георги Аспарухов " и се стигне до промяна на притежателя на мажоритарния пакет акции, то ще има построяването на напълно нов стадион.

Това включва и премахването на настоящия бранш А на " Герена ", а освен слагането на козирка над него, разбра " Тема Спорт ". Такива най-малко са амбициозните проекти, които при приемането на " зелена светлина ", те би трябвало да стартират да бъдат осъществени още при започване на идната година.

Наред с построяването на напълно нов стадион, ще върви и огромна рационализация въз основата. Това пък ще докара до потребността за използването на стадиони за тренировки на друго място в София. Левски пък ще се реалокира да играе семействата си на националния стадион. Интересното е, че там се гласи да играе и ЦСКА, когато бъде задвижена процедурата по построяването на " Българска войска ".

Както е известно, Левски стартира разрушаването на бранш А на " Герена " на 3 февруари 2013 година - тогава бе взривена козирката. За вековния празник на клуба на 24 май 2014-а той трябваше да е изцяло подготвен и затрупан, като това се отнасяше и за бранш Б.

Плановете бяха до 2015-а да бъде построен и нов бранш В, само че те отидоха в коша. Централната естрада въпреки всичко бе открита с огромно забавяне - на 23 април 2016 година, само че без на нея да има козирка. Такава няма и до през днешния ден.

Идеята за разрушение на новия бранш А и нов градеж бе оповестена още от Спас Русев, който изясни, че по този начин му е подсказано от задгранични сътрудници, които схващат от строителство и мениджмънт на спортни уреди.
 Наско Сираков е провел значима среща с Весела Лечева за бъдещето на Левски
Наско Сираков е провел значима среща с Весела Лечева за бъдещето на Левски

След като разгласи, че приготвя почвата да изстреля клуба в друга орбита
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР