Цели шест месеца - при 3 по закон и максимум

...
Цели шест месеца - при 3 по закон и максимум
Коментари Харесай

НАП зацикли с ревизията на Горанов?


Цели шест месеца - при 3 по закон и най-много +2 при изключителни случаи
- Националната организация за приходите (НАП) не съумя да приключи инспекцията си на някогашния финансов министър Владислав Горанов и ексшефа на Министерство на вътрешните работи, а в този момент народен представител от ГЕРБ Младен Маринов, написа Сега.

Продължава да тече проверка на Горанов за определяне на отговорностите за налог върху годишната данъчна основа за 5 година интервал - от 2015 до 2020 година, който обгръща и продължаващата инспекция за параленост на приходи и имущество на Маринов, показват от медията.

Припомняме, че шефът на приходната организация Румен Спецов се засилва против някогашните министри от ГЕРБ през юни 2021г. Именно тогава консултантската компания Трилема Кансълтинг ЕООД, която е еднолична благосъстоятелност на някогашния финансов министър, е закупила пространства за офиси в София на стойност 752 994 лева Компанията е придобила два парцела в блок 11 на бул. Цариградско шосе.

Първият съставлява офис на банка с повърхност 145 кв. м, който се намира на сутеренен етаж, а вторият е записан като "учебна занималня на две равнища " и е 136 кв. м. Към него има и прилежащо мазе. Видно от информация в имотния указател договорката е подписана на 27 май м.г., а материалният интерес е 752 994 лева

Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР