Цели осем участници от третото издание на Inter Academy Camp

...
Цели осем участници от третото издание на Inter Academy Camp
Коментари Харесай

Oсем българчета заминават за мечтания Inter Academy Experience в Милано

Цели осем участници от третото издание на Inter Academy Camp Bulgaria ще имат опцията да са част тази есен от неповторимото прекарване в Милано, наречено Inter Academy Experience. Благодарение на дългогодишното партньорство сред Сдружение „ Бъдеще посредством спорт “, основен уредник на детския футболен лагер, Община Бяла и Inter Club Bulgaria, в края на октомври българската „ делегация “ на Апенините ще бъде близо два пъти повече от нормално.

Колективът от италиански и български треньори дефинира петимата участници, които направиха най-силно усещане по време на Inter Academy Camp Bulgaria 2021, както с качествата и държанието си по време на лагера, по този начин и с резултатите от извършените проби. Боян Цеков, Борислав Тричков, Кай Заров, Денис Тодоров и Динко Господинов дружно с определените от почитател клуба на Интер в България Калин Дъров, Адриан Иванов и Божидар Пенчев ще имат неповторимата опция да се насладят на необикновен уикенд в Италия.

По време на трите дни в Милано децата ще се допрян до магията на сегашния притежател на Скудетото, ще се срещнат от близко с неговата велика история, ще посетят основния офис на клуба и ще имат рядката привилегия да стъпят на терена на митичния "Сан Сиро " и да изгледат онлайн дуел на "нерадзурите " от Серия "А ".

Това лято в продължение на една седмица – сред 2 и 7 август, 90 деца от цялата страна и чужбина, в това число Италия, Германия, Франция, Русия, Португалия и други, бяха част от футболния лагер на „ нерадзурите “ у нас. Това бе трето посещаване за международния гранд на родна земя, само че първо като настоящ първенец на Италия, което направи страстта и прекарването за деца, родители, треньори и уредници още по-незабравимо.

Сдружение „ Бъдеще посредством спорт “ и Интер са дългогодишни и сполучливи сътрудници, като взаимните им планове датират от началото на 2018 година. Всички те се радват на безрезервната поддръжка на Община Бяла, която последователно, с помощта на някогашния кмет Анастас Трендафилов и сегашния Пеньо Ненов, трансформира през последните години китното градче на родното Черноморие в самобитна лятна столица на спорта.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР