Цели две седмици - до 31 май включително VIVACOM предлага

...
Цели две седмици - до 31 май включително VIVACOM предлага
Коментари Харесай

Оранжеви цени и богато разнообразие от смартфони във VIVACOM

Цели две седмици - до 31 май в това число VIVACOM предлага богато многообразие на смарт телефони на промоционални оранжеви цени.

Потребителите могат да създадат своя избор мeжду петнадесет атрактивни модела в разнообразни ценови сегменти в онлайн магазина на телекома. А ето и най-интересните пет от тях:

CAT S41 има 5‘‘TFT FHD екран, предпазен с Corning Gorilla Glass 5, IP68 и MIL Spec 810G. Той устоя един час във вода на дълбочина от 2 метра. Благодарение на тази специфичност, притежателите на устройството могат да вършат чудесни фотоси в басейна, като употребяват главната 13МР камера с автофокус и LED мълния или 8MP селфи камера. Батерията на S41 е с потенциал цели 5000 mAh, което му разрешава да я споделя с други мобилни устройства. Телефонът устоя 44 дни в режим на подготвеност и 38 часа в осъществяване на диалози и е на оранжева цена от 25,98 лева на месец с проект Smart L+.

По време на промоцията S41 се предлага в комплект с безжичната колонка Hama Rockman S. Тя е предпазена от прахуляк и напръсквания със документ IPX5 и може да се свърже с всеки модел телефон и таблет чрез Bluetooth.
Ценителите на високия адреналин могат да се снабдят и със Samsung Galaxy Xcover 4. Той се отличава с огромен екран и мощен процесор, основан е за работа в тежки условия. Смартфонът може да устоя на рискови температури, съществени шокове и разтърсвания, слънчева радиация, влага, прахуляк. Специален режим разрешава на потребителя да работи безпроблемно с екрана, даже когато е с ръкавици. Телефонът също по този начин има конфигуриран Samsung Knox 2.7, който защищава софтуера и хардуера на телефона, когато се включи. Xcover 4 разполага с 5 “ екран, а резолюцията на екрана (720х1280) разрешава на потребителя да се любува на обичаното си наличие в невероятни елементи. Батерията е с потенциал 2800 mAh. Оранжевата цена на Samsung Galaxy Xcover 4 ще бъде едвам 9,98 лева на месец на погашение с проект Smart L+.

Още едно устройство от фамилията на SAMSUNG се предлага по време на оранжевата промоция – част от настоящата флагман серия, Samsung Galaxy S10e може да бъде закупенeн на цена 42,98 лева на месец с тарифен проект Smart L+.
Отличен избор на атрактивна цена е и Alcatel 3X + powerbank Tesla. Апаратът разполага с 5.7 “ FullView HD+ 18:9 екран. Основната двойна камера е 13MP + 5MP, двойна апертура f.2.0 + f.2.2, а селфи камерата е 5 MP. За още по-голямо улеснение апаратът се предлага с спомагателна 2500 mAh външна батерия с впечатляващ дизайн от TESLA. Само в този момент устройството е на цена 4,98 лева на месец с тарифен проект Smart L+.

И още едно неустоимо предложение по време на оранжевата промоция - Huawei Y7 Prime 2018 за 7,98 лева на месец с тарифен проект Smart L+. Устройството има 5,99 “ HD+ HUAWEI Full View екран с извънредно високо съответствие на екран към корпус. Двойната му камера 14 MP + 2 MP прави ярки и детайлни фотоси.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР