Цели 8 футболисти на Пирин се завръщат на стадион Българска

...
Цели 8 футболисти на Пирин се завръщат на стадион Българска
Коментари Харесай

Осем орлета се завръщат на Армията

Цели 8 футболисти на Пирин се завръщат на стадион " Българска войска " през днешния ден, откакто в предишното са обличали аления екип.

Трима бранители в състава на орлетата даже са носили капитанската лента на ЦСКА - Николай Бодуров и Петър Занев в разнообразни интервали бяха титулярният избор за тази роля, а Александър Дюлгеров също я изпълняваше в обособени дуели, написа " Тема спорт ".
 ЦСКА опитва да си върне самочувствието против неубедителния Пирин
ЦСКА опитва да си върне самочувствието против неубедителния Пирин

В състава на гостите има осем играчи, минали през " Армията "

Преслав Йорданов пък подари на алените последователи незабравими моменти през сезон 2015/16, когато ЦСКА завоюва купата на България, макар че се състезаваше във В група.

Друг нападател на Пирин - Станислав Костов се подвизаваше на " Армията " сред 2010-а и 2012-а, като в 21 мача за състезание означи 3 гола. Той се потвърди в българския футбол с екипа на безконечния противник Левски.

Красимир Станоев има единствено две срещи за първия тим на ЦСКА, като през сезон 2016/17 играеше главно за дубъла. С един мач за отбора е и младокът Андрей Йорданов. Мартин Смоленски пък и все още е благосъстоятелност на алените и се подвизава в Пирин като преотстъпен.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР