Цели 4 дни преди дербито срещу Ливърпул Кристиано Роналдо и

...
Цели 4 дни преди дербито срещу Ливърпул Кристиано Роналдо и
Коментари Харесай

Тен Хаг разочаровал Кристиано Роналдо още миналия четвъртък

Цели 4 дни преди дербито против Ливърпул Кристиано Роналдо и Хари Магуайър са разбрали, че няма да бъдат титуляри за Манчестър Юнайтед, твърди “Сън ”. Мачът беше предишния понеделник и беше извоюван от “червените дяволи ” с 2:1. Британският таблоид разкрива, че предходния четвъртък мениджърът Ерик загар Хаг е събрал футболистите си на 2-часов диалог, в който още тогава е съобщил, че нападателят и капитанът няма да са в стартовите 11.

В тези 120 минути нидерландецът е подлагал на критика отбора си за слабия старт на сезона във Висшата лига (две загуби - б.р.) и бил безапелационен, че състезателите ще се преценяват с него, а не противоположното.

Самият Роналдо не е споделил нищо от самото начало, въпреки други от играчите на Юнайтед да са коментирали всякакви неща.

По-малко от седмица преди затварянето на пазара (вечерта на 1 септември - б.р.) Кристиано Роналдо продължава да е част от Манчестър Юнайтед, само че не престават да се появяват и информации, че той въпреки всичко може да напусне.
 Жорже Мендеш предложи Роналдо на Милан и Наполи, проектът включва още покупко-продажби Жорже Мендеш предложи Роналдо на Милан и Наполи, проектът включва още покупко-продажби
Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР