Цели 20 дни са трябвали на БДЖ, за да получат

...
Цели 20 дни са трябвали на БДЖ, за да получат
Коментари Харесай

БДЖ получава оплакване по електронна поща за 20 дни!

Цели 20 дни са трябвали на БДЖ, с цел да получат известие на електронната си поща. Или с други думи – мейлът е пътувал 20 дни по незнайните линии на оптичните кабели и безоптичните връзки, с цел да стигне до получатела.
Съобщението съставлява недоволство от страна на клиент на железниците. Жената, която е четец на Actualno.com, описа за случая пред медията. На 4 април тя праща недоволство, че е пробвала да пътува с трен от София до Карлово – за Великденските празници, само че се е отказала сега, в който е видяла, че обстановката във вагона наподобява на прекарването от опашките за самун и кисело мляко при започване на 90-те години на предишния век. " В никакъв случай не продължихте за позитивното ми въодушевление, а в противен случай, развалихте ми го, тъй като видях, че отново някой не е мислил с главата си и съгласно мен този човек би трябвало да бъде глобен. Ще чакам да ми отговорите какви ще бъдат дейностите ви, с цел да ме привлечете за ваш консуматор някой ден ", написала в недоволството си младата дама.
Отговор от БДЖ пристигнал... на 24 април. И той гласи следното: " За страдание, по механически аргументи писмото Ви e получено в бранш Информация и потребителска удовлетвореност” едвам на 24.04.2018 година След осъществяване на инспекция на събитията, станали мотив за Вашия сигнал/жалба, ще Ви уведомим за подхванатите ограничения в период от 30 (тридесет) дни от неговото/нейното приемане. Когато е належащо по-продължително изследване, ще бъдете известени до коя дата, в границите на интервал от три месеца от датата на подаване на сигнала/жалбата Ви, ще получите отговор ".
Каква беше обстановката по Великденските празници с БДЖ – припомнете си в в специфичния материал на Actualno.com " Без суматоха в претъпкания трен Варна – София: Всички ще могат да скочат ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР