Цели 18 години бяха нужни на Ники Михайлов, за да

...
Цели 18 години бяха нужни на Ники Михайлов, за да
Коментари Харесай

След 18 години чакане: Боби М. даде благословията си на Николета

Цели 18 години бяха нужни на Ники Михайлов, с цел да се реши да предложи брак на Николета Лозанова. Преди 40 дни плеймейтката подари вратаря с дъщеричка Борислава, кръстена на дядо си Боби Михайлов. Изглежда Ники се е решил да предложи брак едвам откакто стана баща.

Преди дни Ни Ло се похвали със скъпия годежен пръстен. Силиконката качи фото в обществените мрежи, с цел да се покаже, че наследничката й е с биберон и лигавник на френската марка „ Клое “, които костват към 200 лв., като на фотоса сякаш повърхностно се подава диамантеният пръстен на лявата й ръка.

Бижуто е на марката „ Тифани “ и коства 55 000 $, или към 90 бона в лв.. Лозанова не пропусна да покаже и торбичката, където се виждат първите букви на марката на пръстена, в случай че някой инцидентно не е схванал на кой бранд е бижуто. Под фотосите бъдещият младоженец Ники написа „ Завинаги “, съпроводено от емотинонки на бяло сърце, пръстен и младоженка. „ Честит годеж “, „ Бъдете доста щастливи и се обичайте “, заваляха мнения в профила на моделката след огромната вест. „ Ето това е фотографията “, пък написа брачната половинка на Християн Гущеров – Светлана.

Николета и Ники към момента не издават детайлности към годежа, нито по кое време възнамеряват да е сватбата. Близки до Лозанова подозират, че двамата ще изчакат дребната Борислава да стане най-малко на годинка и тогава ще вдигнат обилна женитба, на която Боби Михайлов да може да покаже танцувалните си умения, изключително на песните на обичаната му Преслава.

Любовната история на Ники и Николета стартира през 2006 година, малко откакто пловдивчанката става „ Мис Плеймейт “. Двамата имат буйна обич, съпроводена от изневери, кавги, ревнивост и най-после разлъка. През 2011 година Ни Ло се омъжи за футболиста Валери Божинов, а година по-късно го подари с щерка Никол. По същото време Михайлов се залюби с вакарелската фолк дива Алисия. Бракът на Николета и Валери изкара 3 години. Според слуховете плеймейтката е кръшкала на мъжа си с Михайлов. Силиконката и Божинов се разделиха, Ники и Алисия също. Няколко месеца по-късно Ни Ло и синът на вратаря оповестиха връзката си и не са се разделяли към този момент 8 години. Едва неотдавна Боби Михайлов одобри за снаха изкусителката и даде благословията си на двойката.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР