Цели 17 години след края на хитовия сериал Сексът и

...
Цели 17 години след края на хитовия сериал Сексът и
Коментари Харесай

Ще има ли “Просто ей така трети сезон

Цели 17 години след края на хитовия сериал " Сексът и градът " през 2004 година и 11 години след кино лентата " Сексът и градът 2 ", през 2021 година се появи " Просто ей по този начин " - нов сериал, който продължава историята на истинския. И към този момент се подрежда измежду един от най-популярните на HBO.
 Как Сара Джесика Паркър уважи починалия си сътрудник Уили Гарсън в
Как Сара Джесика Паркър уважи починалия си сътрудник Уили Гарсън в " Просто ей по този начин "

Станфорд Блач продължава да живее в сериала

Продължението още веднъж ни среща с три от основните героини - Кари (), Миранда (Синтия Никсън) и Шарлот (), които са към този момент в петдесетте си години и привикват с майчинството и новите наложили се културни правила.

Във втория сезон на " Просто ей по този начин " любовта е изведена на по-преден проект с възобновяването на романтиката сред Кари и Ейдън (Джон Корбет), а в последния епизод, който следва да се излъчи, ще се появи и четвъртата основна героиня от истинския сериал - Саманта Джоунс ().

И до момента в който вторият сезон на продължението на " Сексът и градът " към момента не е приключил, почитателите към този момент могат да бъдат спокойни, че той няма да е последният. Защото " Просто ей по този начин " публично ще бъде възобновен за трети сезон, написа Entertainment Weekly.
 Ще се сбогува ли изцяло Ким Катрал със Саманта Джоунс
Ще се сбогува ли изцяло Ким Катрал със Саманта

Признанията на актрисата

Все още обаче няма информация за актьорския състав и не е ясно дали второстепенните персонажи като Ейдън, Че Диас (Сара Рамирес) и Джузепе (Себастиано Пигаци) ще останат и за идната глава. Явно занапред следва да разберем...
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР