Цех за производство на дървени столове пламна след обяд днес

...
Цех за производство на дървени столове пламна след обяд днес
Коментари Харесай

Цех за столове пламна в Благоевград

Цех за произвеждане на дървени столове пламна след обяд през днешния ден в Благоевград, няма потърпевши хора съобщи БГНЕС. Сигналът е подаден в 15.50 ч. през днешния ден, пламна котелното помещение на цеха, ситуиран в карето сред бул. "Димитър Солунски”, река Бистрица и жп-линията Кулата-Благоевград-София, съобщи NOVA.

Два екипа дойдоха да гасят пожара, обхванал котелното помещение и отрязъци от дъната на столовете. Пожарникарите започнаха да обливат с вода комина на котелното, който се бе нагрял от огъня, изключено бе и ел-захранването на цеха.Около котелното с изключение на запалилите се дървени отрязъци, има и доста елементарно горими трици. В пламналия завод имаше единствено двама души-пазач и един от притежателите му.

Бързата интервенция на огнеборците предотврати запалването на покрива. Пожарът бе локализиран към 14.20 часа. В съседство има склад за горивно-смазочни материали, бензиноколонка, както гараж за товарни коли. Причините за пожара са в развой на определяне, на място дойде и полиция от Второ РУ-Благоевград.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още настоящи вести от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР