Цацаров е поискал и Гешев и прокуратурата са приели да

...
Цацаров е поискал и Гешев и прокуратурата са приели да
Коментари Харесай

БОЕЦ: Цацаров е поискал от Гешев да го върне във ВКП

Цацаров е изискал и Гешев и прокуратурата са приели да го върнат като прокурор от ВКП.

Това е добре. Добре е, когато всички прасета са в една кочина. Така за първи път ще си имаме висш прокурор, разследван от ДАНС, пишат от придвижване БОЕЦ на.

Има и дребен проблем. Всички най-важни и тежки каузи са на директно наблюдаване на прокурори от ВКП. Това са каузи за корупция по високите етажи на властта, закононарушения против страната, шпионаж и така нататък По доста от тези каузи се ползват и съдържат и засекретена информация. Цацаров несъмнено ще разтрива ушите на Гешев и ще си прибира заплатата. Ама, значимото е да сме здрави.

Прокуратурата от дълго време е леговище и хранилка за компрометирани, корумпирани и некадърни ченгета, полицаи, калинки и мутри. Добре е Гешев да си прибере и Пацо Терасата. Така, като влезем да изриваме боклука, ще са на едно място и ще стане по-бързо и елементарно. Прагматични сме.

Аkо Цацаров се върне в прокуратурата след гласоподаване на оставката му, и БОЕЦ ще се „ върнем “ в прокуратурата. Като началник на КПКОНПИ Цацаров се скри и избяга от директна среща с БОЕЦ през 2020 година Съдебната палата обаче я познаваме добре и от вътрешната страна, и извън, има доста входове и няма къде да се скрие. А имаме да го питаме толкоз доста неща…

Лично съветваме Цацаров да си вземе възглавницата, четката за зъби, два чифта гащи и чорапи и непринудено да се яви в следственият арест на „ ГеМе-то “.

Всеки задържан има право на три хранения дневно (дават и десерт), две свиждания на месец с посочени от него лица и на две колетни колета за същия интервал, които да не надвишават 10 кг (може и суджуци). Свижданията се реализират в особено избрана стая, която е разграничена на две от мрежа и не разрешава директен допир с арестанта. БОЕЦ ще му осигурим сапуна и акумулатори за транзистора.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР