Царят не е кой да е, наивно е да смятаме,

...
Царят не е кой да е, наивно е да смятаме,
Коментари Харесай

Социолог: Царят е институция, този спор не е обикновен имотен проблем

Царят не е какъв да е, наивно е да считаме, че можем да съдим със същите критерии. Царят е институция, този спор не е елементарен заможен проблем. На всеобщия българин му е необичайно по какъв начин един човек идва да оказва помощ, а в следствие си желае горите. Трябва да се откри компромисен вид. В този случай Вътрешна македонска революционна организация ще притегли изгоди, а ГЕРБ е в тежка обстановка. Тези разногласия няма да разклатят обединението. Вътрешна македонска революционна организация демонстрират еднаквост с това, че ще поемат политическа отговорност. Това сподели по тематиката за царските парцели социологът Първан Симеонов в спор със социолога Юлий Павлов в предаването “Още от деня” по Българска национална телевизия.

“Държавата няма по какъв начин да национализира личните си парцели. Трябва да се откри компромисно решение по въпроса за царските парцели. Царят предложи извънсъдебно съглашение, с което страната да не изгуби нищо, и то беше добър вид. Вчера ръководещите се отметнаха от това с думите, че няма да се месят в правосъдните каузи. В момента по-голяма изгода от имотните кавги ще имат тези, които пазят по-популистка теза. Според мен съдът би трябвало да взема решение без да мисли, кой какво говори”, добави по тематиката Павлов.

“Ние се намираме в една неприятна театрална режисура на читалищно равнище. От това губят всички тези, които изострят тона и влизат в непотребни разногласия. Подобно държание не може да притегли периферни избиратели”, сподели Юлий Павлов по тематиката за разногласията сред ръководещите и опозицията по време на парламентарни съвещания.

“До един миг и двете страни ще печелят. При непрекъснатите им взаимни обвинявания “вие сте маскари”, най-после гласоподавателите ги назовават такива. Българска социалистическа партия няма изгода от това да падне държавното управление, тъй като в случай че това се случи ГЕРБ ще победи на избори. Ние от дълго време не вършим политика, а ПР. К”, приключи тематиката Първан Симеонов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР