Цървена звезда се изправя срещу Монако в двубой от Група

...
Цървена звезда се изправя срещу Монако в двубой от Група
Коментари Харесай

Срещата между Цървена звезда и Монако вещае зрелищна вечер в Сърбия

Цървена звезда се изправя против Монако в дуел от Група Н на Лига Европа. Срещата на митичния стадион " Райко Митич " стартира в 22:00 часа и ще бъде предавана онлайн по MAX Sport 4.

Сърбите не съумяха да се класират за груповата фаза на Шампионска Лига и ще би трябвало да мери сили с тимовете във втория по мощ европейски клубен шампионат. Звезда в профил в полуфиналните квалификации арменския Пюник с общ резултат 7:0, само че на финала не съумя да се оправи с Макаби Хайфа.

Отборът от Израел първо победи " Звездашите " с 3:2, а по-късно измъкна тъждество 2:2 и това бе задоволително да в профил съперника си от Шампионска лига.

Монако има единствено две победи, като първата пристигна на старта на френската Лига 1, а последната в неделя, когато " монегаските " надиграха с 1:0 като посетител Ница.

Тимът се регистрира и с две загуби и за момента е тъкмо в средата на класирането, като изостава с осем пункта от първенеца ПСЖ. От началото на сезона френският отбор елементарно позволява противниците му да вкарат гол, което предвещава забавен мач в Сърбия.

Гледайте срещата сред Цървена звезда и Монако директно по MAX Sport 4.
 ХИК (Хелзинки) и Бетис кръстосват шпаги в другия мач от групата на Лудогорец
ХИК (Хелзинки) и Бетис кръстосват шпаги в другия мач от групата на Лудогорец

Срещата на " Болт Арена " стартира в 19:45 часа
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР