Цървена звезда нанесе втора загуба с 1:0 на Лудогорец и

...
Цървена звезда нанесе втора загуба с 1:0 на Лудогорец и
Коментари Харесай

Звезда изхвърли Лудогорец от Европа

Цървена звезда нанесе втора загуба с 1:0 на Лудогорец и го изхвърли от европейските клубни шампионати. Мирко Иванич вкара единствения гол на Мала Маракана, който раздели двата тима. Той се разписа със страховит удар от над 25 метра, който не остави никакви шансове на Сержио Падт.

Разградчани пробваха да се опълчват на противника си, само че по този начин и не съумяха да основат доста рискови обстановки пред вратата на Милан Борян. За сметка на това футболистите на Деян Станокович бяха доста нападателни през по-голямата част от срещата и разумно се поздравиха с трите точки.

След триумфа си Цървена звезда излезе преди всичко във краткотрайното класиране с 10 точки. Втори е отборът на Брага 9. Трети е Мидтиланд с осем, до момента в който Лудогорец са последни със единствено една точка в актива си.

По този метод футболистите на Станислав Генчев се простиха с очакванията си да играят в Европа и на пролет. Те можеха да реализират това, в случай че се бяха класирали на трето място, което щеше да им разреши да се състезават в Лигата на конференциите напролет.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР