Цървена звезда е истинска религия в Сърбия! Стана ясно, че

...
Цървена звезда е истинска религия в Сърбия! Стана ясно, че
Коментари Харесай

ЕХА! 15 хиляди деца дерат гърла за Цървена звезда срещу Лудогорец

Цървена звезда е същинска вяра в Сърбия! Стана ясно, че клубът е провел 15 000 деца да викат за гранда на следващия ден вечер против Лудогорец, оповестява пратеникът на в. " Мач Телеграф " в Белград.

Както е известно, поради изстъпленията по време на срещата с Мидтиланд (0:1), УЕФА наказа " звездашите " с 45 000 евро и един мач без аудитория.

Впоследствие глобата бе поправена и евроцентралата разреши деца до 14-годишна възраст да участват на стадион " Райко Митич ".

Така против Лудогорец на всеки 7 малчугани, ще има по един възрастен. Простата сметка демонстрира, че на оборудването ще има 2142 придружители.

Почти несъмнено е, че част от тях ще бъдат тартори от агитката. Входът за децата ще е изцяло безвъзмезден. Мачът е от изключителна значимост за Цървена звезда, които при победа ще прескочат групата и могат да играят за втора поредна година през пролетта в Европа.
свързани новини3693на 21.11.2021
" Един път този сезон играхме пред деца - против Кайрат, и се представихме чудесно. Дано в този момент отново е по този начин, тъй като тогава изиграх един от най-хубавите си мачове ", разяснява голмайсторът на звездашите Александър Катай.

Във въпросния мач Звезда би с 5:0, а Катай означи две попадения.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР