Царуването на Велика (The Great) в телевизионния ефир приключи. Сериалът

...
Царуването на Велика (The Great) в телевизионния ефир приключи. Сериалът
Коментари Харесай

Историята на Велика приключва. Сериалът няма да се завърне за нов сезон

Царуването на " Велика " (The Great) в телевизионния ефир завърши. Сериалът няма да се завърне за идващ четвърти сезон, оповестява холивудското издание " Variety ".

" Отчасти същинската " история за Екатерина Велика преглежда по язвителен метод живота на най-дълго управлявалата съветска императрица, започвайки с идването ѝ в страната и комплицирания ѝ брак с Петър III. В сериала вземат участие Ел Фанинг и Никълъс Хоулт. Третият сезон излезе по-рано тази година през май и се фокусираше върху комплицираните бракови връзки сред Екатерина и Петър и включваше няколко шокиращи разкрития.

Не е ясно какво е предиздвикало стрийминг компанията Hulu да приключи сатиричната комедия, която събра позитивни мнения от критици и седем номинации за премия " Еми " от старта си през 2020 година насам. През 2022 година тя завоюва " Еми " за най-хубави костюми, а същата година Фанинг и Хоулт бяха номинирани за основните функции в известния сериал.

Фанинг получава и голям брой други оценки за ролята си на Катрин, в това число SAG Award, Critics Choice, Independent Spirit Award и две номинации за Златен глобус.

Към момента няма формален коментар нито от телевизионната компания, нито от актьорския състав или продуцентите зад сериала.

Новината е изненадваща, защото единствено преди месеци основателят на " Велика " - Тони Макнамара, загатна за проектите му за четвърти сезон и показа очакванията си за идващия стадий от историята за Екатерина.

" За мен това не е край, а самобитно прераждане за нея като персонаж. Интересно е какво се случва в този момент за нея. Тя като че ли е освободена по метода, по който го е направила [истинската] Екатерина Велика, откакто се е освободила от всичко това - тя е управлявала по много вманиачен метод. Така че се интересувам от тази версия на Екатерина, която не сме виждали ", показа Макнамара в изявление пред " Entertainment Weekly " след финала на трети сезон.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР