Царско село записа втората си победа в efbet Лига след

...
Царско село записа втората си победа в efbet Лига след
Коментари Харесай

Царско село шокира Левски на Герена

Царско село записа втората си победа в efbet Лига след триумф над ''Левски'' с 1:0 в мач от 3-ия кръг. Автор на победното попадение беше Божидар Васев, който се разписа в добавеното време на първата част. След този триумф момчетата на Любо Пенев краткотрайно са отпред в класирането с актив от 7 точки и без позволен гол, а ''Левски'' е с една 1 точка след 3 кръга.

В началните минути ''Левски'' опита да сътвори напрежение пред вратата на Пласид, само че головите обстановки липсваха. В 12-ата минута Паулиньо излезе на голова позиция непосредствено против Пласид, само че не откри прецизен свършек на офанзивата. Малко по-късно и Здравко Димитров стреля, само че нацели тялото на Родригес.

Царско село отвърна с директен свободен удар на Галчев, който приключи с нарушаване против Атанасов в 19-ата минута. Малко по-късно Христов опита мерника си, само че Атанасов беше на място и почисти топката.

В 33-ата минута на дуела ''Левски'' получи правото да извърши директен свободен удар, зад топката застана Старокин, само че не сполучи при осъществяването. Две минути по-късно Пласид съумя да планува офанзивата на ''Левски'' и изпревари Робърта, който получи отличен пас в наказателното поле, а топката излезе в навън.

В 42-ата звездата на ''Левски'' Найджъл Робърта получи травма и трябваше да напусне терена, а на негово място се появи Мартин Петков.

Царско село откри резултата в добавеното време на първата част. В голмайстор се трансформира Божидар Васев, който засече центриране на Ивайло Марков отляво и наказа Михайлов.

През втората част ''Левски'' опита да стигне до попадение, само че след серия от корнери не сполучи да го стори в началните минути на второто полувреме. Царско село контраатакуваше рисково, само че при една от преференциалните обстановки в 73-ата минута топката не стигна до Брахими. ''Левски'' отвърна с прецизен удар към вратата на Пласид, само че вратарят реагира и не разреши кълбото да влезе в мрежата му.

В 89-ата минута на дуела гредата на два пъти избави Пласид от попадение. Първо Даске нацели страничния дирек, а след това на празна врата Атанасов също улучи гредата.

В края на дуела Насиру пропусна да изравни като от преференциална позиция прати топката настрана от вратата.

В идващия четвърти кръг - ''Левски'' гостува на Монтана, а Царско село е хазаин на ЦСКА 1948.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР