Царско село ще пусне жалба срещу съдийството на мача с

...
Царско село ще пусне жалба срещу съдийството на мача с
Коментари Харесай

Царско село пуска жалба срещу съдийството на мача с Ботев

Царско село ще пусне тъжба против съдийството на мача с Ботев (Враца). Двубоят бе от 6-ия кръг на Първа лига. " Царете " позволиха загуба с 1:2 вкъщи.

Ето какво пишат от клуба:

Царско село ще внесе тъжба против съдийството на дуела против Ботев Враца, който се игра на 18 септември (петък) и бе част от 6-тия кръг на шампионата.

Искаме отговорно да заявим, че ние почитаме работата на реферите и подхождаме с почит към тяхната роля във футболните срещи. Когато обаче се вижда наклонност в отсъжданията на съдиите ние няма да останем безучастни и да се помиряваме с това. Разбираме, че някои рефери нямат нужния опит с управление на срещи в елита, само че това не е опрощение за неточности, които въздействат на крайния резултат.
 Ботев (Враца) отпуши вратата на Царско село и завоюва гостуването си в полите на Витоша
Ботев (Враца) отпуши вратата на Царско село и завоюва гостуването си в полите на Витоша

Даниел Генов вкара на два пъти за спечелилите, попадението на Мартин Кавдански не се оказа задоволително за домакините

В срещата против Ботев Враца основният арбитър Георги Гинчев показва преднамерено отношение в доста обстановки. Най-фрапантната обаче бе в 70-ата минута, когато футболистът на гостите Венцислав Керчев изблъска с две ръце Андерсон в наказателното поле, което по всички правила на футболната игра е 11-метров углавен удар.

Реферът Георги Гинчев бе извънредно покрай обстановката с прелестна видимост, само че сигнал не последва. Същото се отнася и за помощникът му Милен Арабаджиев, който също не реагира.

Това деяние или по-скоро безучастие на съдиите ни кара да считаме, че грешката не е инцидентна и може би е подбудена от специфични насоки, които реферите са получили.

Видеозапис на обстановката:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР