Царско село се изправя срещу Берое след една бурна зима

...
Царско село се изправя срещу Берое след една бурна зима
Коментари Харесай

Стойне Манолов: Има ли друг отбор като Царско село, който да плаща всичко на първо число?

Царско село се изправя против Берое след една бурна зима и за двата клуба. При столичани бяха освободени един куп играчи и бяха взети нови. В последна сметка обаче " царете " построиха един непредвидим тим, от който не е ясно какво може да се чака.

Привлечени бяха играчи с забавни визитки и няма да е изненада, в случай че отборът се вдигне и тръгне напред. Собственикът на клуба Стойне Манолов приказва пред сътрудниците от " Мач Телеграф ", като показа какви са му упованията от пролетния дял на шампионата в България.

" Чуждестранният " Царско село се изправя против претърпелия трус Берое

Мачът е от 12:45 часа

" Очакванията ми са де видя един тим, който да се бори за победи. Излизаме против Берое за трите точки. Винаги е било по този начин. Те са добър тим с един добър ментор в лицето на Петър Хубчев. Не имам вяра, че игрово са в особена рецесия ", стартира Манолов.

" Кога в Царско село не са били постоянни нещата?! Кажете ми един тим, който да заплаща на всички, които работят в него, на първо число. При нас по този начин е било постоянно. На първо число се заплаща на всички в тима. Не сме имали забавяния. Ще преценява дали да се отдръпвам, или не. Всичко зависи от това по какъв начин ще се показа тимът напролет. Ако покажат добра игра, ще остана, в случай че ли не - ще забележим. Още не съм решил дефинитивна. Колкото до селекцията, всеки един добър състезател е добре пристигнал в нашия тим ", добави притежателят на клуба от полите на Витоша.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР