Царско село привлече поредният чужденец. С №9 напролет при столичани

...
Царско село привлече поредният чужденец. С №9 напролет при столичани
Коментари Харесай

Новият нападател на Царско село - съден от Милан, обвинен в лъжа за възрастта и арестуван за изнасилване

Царско село притегли следващият чужденец. С №9 през пролетта при столичани ще играе гамбийския централен нападател Юсуфа Яфа, написа " Тема Спорт ". Той даже откри головата си сметка за царете при загубата с 1:2 в контролата с Марек. Росен Йорданов и Димитър Ненчов бяха точни за дупничани.

С Яфа иностранците в Царсло село към този момент са цели 16. Любопитното е, че при започване на 2016-а Яфа е съден от Милан. Авторитетният " Гадзета дело Спорт " гръмва тогава с новината, че италианският клуб стартира развой против някогашния си футболист Юсуфа Яфа, който твърди, че е на 19 години, до момента в който росонерите имат подозрения, че е на 28. По това време гамбиецът играе за немския втородивизионен Дуисбург, където треньор му е бил Илия Груев, а в Милан е пристигнал през 2009 година, търсейки политическо леговище.
 Левски против Царско село в последната си контрола преди полусезона
Левски против Царско село в последната си контрола преди полусезона

Мачът е на 15 февруари

Нападателят твърди, че е роден на 31 декември 1996 година. Разследване на Милан обаче демонстрира, че същинската му дата на раждане в действителност е била 14 ноември 1987 година.

Това не е единственият скандал с Юсуфа Яфа. През януари 2015-а е задържан по обвиняване в обезчестяване след случай в дома на негов съотборник. Тогава той е чартърен от " росонерите " в Айнтрахт (Франкфурт_, а клубът заплаща 100 000 евро гаранция.

За последно e играл в италианския Триестина, откъдето идва в Царско село. През 2018-а е бил на проби в полския Корона Киелце.

В същото време стана ясно, че през пролетта столичани ще играят с нови екипи. Те ще бъдат обличани от " Адидас ", откакто през есента бяха с " Найк ".
 Марек (Дупница) изненада Царско село в края
Марек (Дупница) изненада Царско село в края

Дупничани победиха с 2:1
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР