Царско село приема Ботев Враца в откриващия шестия кръг двубой

...
Царско село приема Ботев Враца в откриващия шестия кръг двубой
Коментари Харесай

Царско село поглежда към върха

Царско село приема Ботев Враца в откриващия шестия кръг дуел от efbet Лига през днешния ден от 18,45 часа на стадиона в едноименния комплекс край Околовръстното шосе на София.

При триумф " царете " ще се изравнят краткотрайно на върха в класирането с водача, като и двата отбора ще имат по 12 точки, само че столичани са с по-лоша голова разлика. Към момента Царско село няма позволен гол, само че пък е отбелязал единствено 4 попадения. Воденият от треньора няма и загуба - 2 победи и 3 равенства и ще се опита да резервира тази позитивна наклонност.

Очаква се дебют за " царете " да направи привлеченият от 20-годишен кипърски нападател Панайотис Лука, който през последния сезон игра като преотстъпен в словашкия първокласен Серед.

Врачани идват в София с разтърсено самочувствие, откакто в последния кръг не съумяха да победят с човек повече Арда вкъщи и дуелът приключи 0:0. Треньорът ще направи редица промени в състава. От първата минута се чака да стартира, който ще работи по лявото крило за сметка на. Отляво пък Буров ще зачени Ненов. В средата на терена ще играе вместо португалеца.

За последно Ботев Враца завоюва с 3:0 против Царско село в София и си подсигурява оцеляването в елита,но от този момент изтече много вода и задачата на хората на Здравков няма да е лесна.

Вероятни сформира:

Царско село: Пласид, Даскалов, Родригес, Кавдански, Марков, Дилан, Галчев, Георгиев, Андерсон, Сисе, Лука.
Ботев Враца: Костов, Керчев, Н'Диайе, Миланов, Буров, Узунов, Гаджев, Атанасов,, Генов, Домовчийски.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР