Царско село победи Черно море с 1:0 в мач от

...
Царско село победи Черно море с 1:0 в мач от
Коментари Харесай

Царско село победи Черно море в последната минута

Царско село победи Черно море с 1:0 в мач от 8-ия кръг на efbet Лига в София. Единствения гол в мача падна в последната минута на дуела от дузпа, осъществена от Мирослав Будинов.

Срещата стартира с домашен напън, който обаче не докара до рискове пред Иван Дюлгеров. В 12-ата минута след осъществяване на ъглов удар, топката стигна до Дани Кики, който смъкна на гърди и стреля с левия крайник, само че право в ръцете на вратаря Пласид. Това бе и първият прецизен удар в една от двете порти. Само пет минути по-късно Илиан Илиев получи пас от Стефан Велев и стреля, само че още веднъж стражът на домакините съумя да избави.
Снимка: ПФК Черно море  Царско село победи Черно море в последната минута
В 20-ата минута Илиан Илиев откри Курьор отляво, който доста технично се опита да трансферира Пласид, само че топката мина около вратата. В 23-ата минута Велев стреля с глава, само че над вратата. Последваха няколко положителни контраатаки за Черно море, които не бяха приключени по най-хубавия метод от " моряците ". В 32-рата минута Дани Кики получи диагонален пас вдясно от Даниел Димов, напредна в наказателното поле, където последва сериозен конфликт сред футболиста на варненци и Бандаловски. Гостите имаха искания за дузпа, само че такава не бе отсъдена от основния рефер Никола Попов. До края на първата част нямаше нови рискове пред една от двете порти.

Снимка: ПФК Черно море  Царско село победи Черно море в последната минута
Второто полувреме стартира с рискова офанзива за Черно море. Илиан Илиев елегантно с пета продължи топката към Матиас Курьор, който напредна в половината на Царско село, подаде към Дани Кики, който вместо да стреля продължи към Исмаил Иса вдясно. Нападателят на варненци стреля по диагонала, само че топката срещна тялото на Бандаловски. В 63-ата Дилан Мартенс проби отдясно и центрира прострелно, само че топката мина през всички футболисти наказателното поле, без да я засече никой. В 66-ата Даниел Димов засече с глава центриране от корнер, само че стреля над напречната греда. В76-ата минута вратарят на Черно море Иван Дюлгеров съумя се намеси съвършено на два пъти. Първо мазета с плонж центриране на Будинов отдясно, а по-късно парира удар на Дилан Мартенс от напълно близо. В 80-ата минута Стефан Велев откри Илиан Илиев, той с акуратен пас изведе Курьор на добра позиция, само че нападателят на варненци стреля над вратата. В 90-ата минута доста груба неточност на вратаря Иван Дюлгеров. Стражът на Черно море не съумя да улови топката, а по-късно легна и фаулира футболист на домакините. Мирослав Будинов бе прецизен от бялата точка.
Снимка: ПФК Черно море  Царско село победи Черно море в последната минута
Съставът на Черно море: Иван Дюлгеров, Даниел Димов, Стефан Станчев, Цветомир Панов, Виктор Попов, Стефан Велев, Васил Панайотов, Илиан Илиев, Дани Кики (64-Файсел Касми), Матиас Курьор, Исмаил Иса (79-Леандро Андраде).
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР