Царско село победи Ботев Враца с класическото 3:0 в мач

...
Царско село победи Ботев Враца с класическото 3:0 в мач
Коментари Харесай

Царско село увеличи агонията на Ботев Враца

Царско село победи Ботев Враца с класическото 3:0 в мач от 19-ия кръг на efbet Лига. Това е осмо следващо проваляне на врачани в шампионата. В 12-ата минута Андерсон Кордейро откри резултата, а Панайотис Лука удвои от дузпа в 24-ата минута. Домакините останаха с 10 души на терена, откакто в границите на под 10 минути Илия Миланов си проработи два жълти картона и врачани останаха с човек по-малко в 57-ата минута на дуела. В 73-ата минута Костадинов направи резултата типичен в интерес на гостуващия отбор, с което беше завършен и крайният резултат. След този триумф момчетата на Любослав Пенев изпревариха Левски и заемат 8-ото място с 21 точки, само че и мач повече по отношение на "сините ", а Ботев е на 13-ата позиция с 15.

Гостите от София започва интензивно мача и още в 3-ата минута Андерсон Кордейро се оказа на голова позиция, само че не сполучи да засече добре топката към вратата на Костов. Две минути по-късно Балтанов центрира добре в наказателното поле след осъществяване на директен свободен удар, само че защитата на врачани се оправиха.

В 10-ата минута Балтанов стреля от далечно разстояние, Костов мазета в корнер. Домакините отвърнаха с удар към Пласид, който не затрудни вратаря на Царско село. Малко по-рано Панайотис Лука падна в наказателното поле на домакините, само че съдията остави играта да продължи.

Царско село откри резултата в 12-ата минута след гол на Андерсон Кордейро, който съумя да излъже с грациозен удар Костов. Пет минути по-късно Димитър Костадинов извърши добре директен свободен удар на границата на наказателното поле, само че топката мина на сантиметри от страничната греда на вратата на Ботев Враца.


Гостите удвоиха преднината си с гол от дузпа в 24-ата минута, а прецизен беше Панайотис Лука. Той беше фаулиран от Венцислав Керчев в наказателното поле и застана зад топката, с цел да я прати във вратата.


Ботев Враца опита да провежда рискова офанзива в 30-ата минута, само че опитът на Бабунски да откри Атанасов в наказателното поле не се получи. В една от редните си офанзиви през първата част Чавдар Ивайлов стреля в 40-ата минута към Пласид, само че Кавдански застана на пътя на топката. В последната минута на полувремето Бабунски стреля рисково към Пласид, само че вратарят на гостите избави с опитност и резервира резултата неизменен.

Ботев Враца остана с 10 души на терена, откакто Илия Миланов получи два жълти картона в границите на под 10 минути и от 57-ата минута домакините останаха с човек по-малко.


В 72-ата минута влезлия като промяна Карим Роси направи непростителен пропуск, откакто от няколко метра не прониза Костов. В 73-ата минута Костадинов направи резултата типичен в интерес на гостите.


До края на дуела нови голове не паднаха и Царско село заслужи триумфа и 3-те точки.

Ботев Враца - Царско село 0:3
голмайстори: 0:1 Кордейро (12), 0:2 Лука (24-дузпа), 0:3 Костадинов (73) ч.к Илия Миланов (57-Ботев Враца)


Ето и съставите на двата тима:

Ботев Враца: Костов, Зехиров, Керчев, Генов, Бабунски (60-Ненов), Миланов, Николов (46-Домовчийски), Атанасов (60-Ничев), Генчев (34-Лагоа), Златински (46-Буров), Ивайлов

Царско село: Пласид, Кавдански, Марков (78-Нганиони), Георгиев, Лука (65-Роси), Христов (65- Де Са), Бандаловски, Балтанов, Кордейро (84-Манев), Даскалов, Костадинов (78-Мартенс)

арбитър: Ивелин Занев
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР