Царско село остава твърдо на върха в класирането на Втора

...
Царско село остава твърдо на върха в класирането на Втора
Коментари Харесай

Царско село със заслужена победа над Монтана, столичани все по-близо до промоция в Първа лига

Царско село остава твърдо на върха в класирането на Втора лига, откакто през днешния ден се оправи с един от главните си противници във втория ешелон на българския футбол Монтана.

Лидерът във Втора професионална лига се наложи с 1:0 в дербито на XXII кръг.
 Снимка 415393
Източник:

Единственото попадение осъществя голмайсторът на столичани Георги Минчев, който се разписа още в 12-ата минута. За него това е 21-ият гол в конкуренцията през сезона.

Борислав Балджийски откри по доста прекрасен метод Георги Минчев сред бранителите в синьо, голмайсторът на " царете " се пребори първи да играе с топката, поведе си топката и от границата на вратарското поле доста технично преодоля Василев, с цел да означи 21-вия си гол през актуалната акция.
 Снимка 415386
Източник:

Гостите от Северозападна България на собствен ред пропуснаха няколко положителни благоприятни условия да изравнят резултата.

Разликата сред лидера в таблицата и директния му преследвач е впечатляваща - цели 15 точки. До края на акцията остават осем кръга.
 Снимка 415391
Източник:

След изненадващото проваляне от Добруджа предходната седмица и последвалата оставка на Ферарио Спасов, новата загуба през днешния ден сложи второто място на отбора от " Огоста " под сериозна въпросителна.

Воденият от Стефан Генов отбор има 46 точки в актива си, с пет повече от втория Арда (Кърджали) и със седем повече от третия ЦСКА 1948, който обаче на следващия ден приема Литекс.
 Сериозни кадрови проблеми в Добруджа преди семейството на Лудогорец 2
Сериозни кадрови проблеми в Добруджа преди семейството на Лудогорец 2

Срещата е в неделя
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР