Царско село обяви, че в домакинството си срещу Арда от

...
Царско село обяви, че в домакинството си срещу Арда от
Коментари Харесай

Царско село отваря 30% от капацитета на стадиона си за мача с Арда

Царско село разгласи, че в семейството си против Арда от последния кръг на постоянния сезон в efbet Лига ще одобри до 30% претовареност на трибуните. Тази новина идва ден, откакто здравният министър в оставка Костадин Ангелов разгласи новата серия от разхлабване на противоепидемичните ограничения.

"На база Заповед № РД-01-265/23.04.2021 на Министерството на здравеопазването на мача от 26-тия кръг сред тимовете на Царско село и Арда на стадион „ Арена Царско село “ ще бъде позволена аудитория до 30% от потенциала на спортното оборудване.

Билетите за мача ще се продават на касите на стадион „ Арена Царско село “ в деня на срещата - 25 април (неделя). Мачът стартира в 19:45 часа.

Цената на билета за ВСИЧКИ браншове ще е 20 лв..

Ръководството на Царско село обръща внимание на последователите, че би трябвало съблюдават всички противоепидемиологични ограничения избрани от Министъра на опазването на здравето. В тази връзка приканваме всички ентусиасти да сядат на трибуните през най-малко една седалка или метър и половина разстояние един от различен

Носенето на защитни маски е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО! ", написаха "царете " на своята страница.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР