Царско село и Черно море завършиха 0:0 в първия мач

...
Царско село и Черно море завършиха 0:0 в първия мач
Коментари Харесай

Началото на efbet Лига бе дадено с равенство между Царско село и Черно море

Царско село и Черно море приключиха 0:0 в първия мач за началото на сезон 2021/2022 в efbet Лига. От трибуните въз основата в комплекс „ Царско село “ срещата изгледаха треньорът на ЦСКА Любослав Пенев и президентът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски.

Още в 9-ата минута вратарят на гостите Георги Георгиев избави ослепително след петичка от въздуха на Венци Василев при центриране от директен свободен удар. Десетина минути по-късно гостите също имаха късмет. Виктор Попов получи на скорост в наказателното поле и подаде към непокрития Родриго Вилела, който се завъртя и мигновено шутира, само че не откри задачата. " Моряците " пробваха по-сериозен напън, вследствие на който Варела се измъкна от опеката на Василев, само че съдията Георги Давидов видя, че нападателят е играл с ръка.

В 37-ата минута Пабло Гарсия бе оставен непокрит пред дъгата, финтира защитник и стреля по земя с десния крайник, само че Янко Георгиев избави. До края на полувремето и двата тима не съумяха да основат по-опасни положения.

Малко след почивката гостите още веднъж сътвориха рисково състояние. Стефан Велев бе изведен на отлична позиция и шутира от границата на наказателното поле, само че Янко Георгиев отрази удара. В 53-ата минута влезлият като запаса Милчо Ангелов имаше най-хубавия късмет да открие резултата за домакините, откакто се озова самичък против Георги Георгиев на два метра пред голлинията след пас от дясното крило на Шопов, само че стражът на гостите плонжира и избави сигурен гол. Девет минути по-късно Пабло Гарсия опитва отдалечен изстрел, само че Янко Георгиев внимаваше и избави.

След това срещата се накъса, в резултат на многото нарушавания. В 71-ата минута Шопов проби през центъра и пусна прекрасен пас към Петър Атанасов, който опита удар, само че не затрудни вратаря на гостите. В 84-ата минута Петър Атанасов опита хубав удар от воле от границата на наказателното поле, само че ударът му рикошира в защитник на Черно море и излезе в корнер.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР