Царско село и Черно море се изправят един срещу друг

...
Царско село и Черно море се изправят един срещу друг
Коментари Харесай

Победа срещу Царско село праща Черно море на бараж

Царско село и Черно море се изправят един против различен в дуел от петир плейофен в efbet Лига. Срещата е с начален час 17:30 и ще бъде излъчена директно в ефира на DIEMA SPORT. Ние, от Gobg.bg, ше проследим всичко най-интересно онлайн.

Победа за "моряците " ще има обезпечена седмото място, даващо право на бараж за Лигата на Конференциите. Царско село обаче няма да се даде без пердах. Отборът към момента има очаквания, че също може да се добере до 7-ата позиция, въпреки и да би трябвало да бъдат изпълнени няколко условия, с цел да се случи това.

Статистиката обаче е на страната на варненци, които имат 3 победи, 1 загуба и 2 равенства в конфликтите си със столичани. През този сезон тези тимове към този момент се срещнаха три пъти, като в постоянния сезон си размениха по една победа с 1:0, а в плейофа срещата им приключи при зрелищното 3:3.

Треньорът на домакините Антони Здравков не може да употребява в този мач Лъчезар Балтанов, който е осъден, както и Димитър Костадинов. От сметките отпада и Ален Стеванович. За сметка на това в групата се завръщат Реян Даскалов и Ивайло Марков, който пропуснаха срещата с Левски поради санкции.

Илиан Илиев пък не може да употребява санкции Васил Панайотов, само че всички останали титуляри са на линия.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР