Църквата е храм за обществено богослужение, в който трябва да

...
Църквата е храм за обществено богослужение, в който трябва да
Коментари Харесай

В църквата не палете свещ от стоящите наблизо, рискувате да си навлечете множество неочаквани проблеми

Църквата е храм за публично свещенодействие, в който би трябвало да влизаме обичайно облечени, с чисто и непретенциозно облекло, а не по джапанки, боси, с шапка, по къси гащета или с разголени плещи. Вместо да се кичим с външни украшения, най-добре е да пристъпим в храма с вътрешна хубост, с чисто сърце, примирение и обич. Вярващите хора влизат в църквата като във храм, където могат да пречистят изцяло мислите и душата си, а някои вървят единствено на огромни празници.
Но има една категория хора, които влизат в това свято място, с цел да хвърлят върху другите своето злощастие или от завист да навредят на тези, които са по-успешни от тях. Колкото и възмутително да ви звучи това, само че и в църквата можете да се сблъскате с магьосници или с енергиен върколак.

Ние ще ви разкажем за най-важните моменти, които би трябвало да имате поради, до момента в който сте в храма, с цел да отбраните себе си и своите близки от вероятни несгоди.
Как да се държим в църквата
Преди да влезете в църквата, можете да дадете лепта на просещите, като в това време си кажете: “Да не обеднява ръката на даващия ”. На излизане не би трябвало да давате нищо, тъй като дружно с парите, вие ще дадете и това, за което сте пристигнали, за което сте молили Господ и светиите.
Разпознаването на вещици и магьосници е допустимо. Намирайки се в църквата или наоколо до нея, обърнете внимание на хората, които са към вас.

Вещиците и магьосниците се пробват да кръстосат пръстите на ръцете си или самите си ръце, тъй че лявата ръка да лежи на дясната. В храма те постоянно стоят по този начин, че гърбът им постоянно да е затулен от олтара. А излизайки от църквата се пробват да се измъкнат доколкото е допустимо постепенно и с тил.
Друг значим миг: в църквата могат да ви заобиколят назад на часовниковата стрелка и да ви смушкат с ръка, а по-късно да застанат зад вас и да смучат силата ви. Ако нещо такова се случи, незабавно по-късно, не се колебайте да докоснете с лявата си ръка същия човек, с цел да се скапе магията.

Също по този начин, особено внимание би трябвало да се обърне на свещите, тъй като точно посредством тях вещиците постоянно извършват своите ритуали. Това е доста значимо, изключително в навечерието на Възкресението, когато милиони хора ще ги възпламенят.
Как вярно да употребявате църковните свещи
1. Много начинаещи не знаят къде да слагат запалената свещ. Към подобен човек сигурно ще се опита да се приближи магьосница или вълшебник със съвет. Казват му: “Сложете една свещ и излезте обърнати с тил от църквата. ” Ако извършите по този начин, тогава ще си навлечете несгоди.

2. В църквата не би трябвало да запалвате свещ от кибрит или запалка, а единствено от маслените лампи, които горят в центъра. В никакъв случай не палете свещ от стоящия до вас, с цел да не привлечете към себе си проблемите на други хора. Също по този начин, не позволявайте на други хора да палят свещта си от вашата, с цел да не лишават щастието ви.
3. Не се отделяйте от своята свещ, която сте сложили на стойката, до момента в който не изгори малко повече от половината част от нея.

4. Загасяйте свещта сами и го правете единствено с пръстите си, а не ги духайте.
5. Обърнете внимание на следния миг: запалили сте свещ, тръгнали сте от нея и тя внезапно задимява. Не се колебайте, а погледнете в краката си. Може би стоите на прокълнато място.
В Църквата не палете свещ от стоящите наоколо! Вижте повода!
6. Когато поставите свещ за здраве пред иконата на светец и започнете да се молите, не позволявайте на други хора да минават пред вас.

7. Следете за това, вашата свещ да не угасне или да не слагат друга свещ във вашата клетка. Така нормално желаят да ви навредят.
И най-после, може да ви се случи такава обстановка: вие вървите по улицата наоколо до църквата, а към вас се доближава блага старица, която ви моли да преброите куполите на църквата. Не го правете! Покрай еднокуполните православни църкви се промъква самотност, около трикупулните – безпокойствие, страхове и проблеми със
закона, а около петкуполните – разнообразни болести. Запомнете тези препоръки, с цел да не стане по този начин, че след визитата на това ярко място, у вас да се появят голям брой непредвидени проблеми.
Инфо: otbaba

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР