Църковната свещ се пали от вярващите за здраве, за помен

...
Църковната свещ се пали от вярващите за здраве, за помен
Коментари Харесай

Ето какво означава, когато църковна свещ плаче

Църковната свещ се пали от вярващите за здраве, за помен и за други знамения. Те могат да ни оказват помощ по разнообразни способи, само че въпреки всичко за това би трябвало човек да е набожен. Ако някоя свещ стартира да плаче, това е предсказание, че на живия човек му е мъчително за този, който си е отишъл от този свят.

Ако парафинът та свещта стартира да капе, това е знак, че този, който я е запалил има възможност да заплаче със сълзи. За да не се случва това е задоволително този човек да се прекръсти 3 пъти.

Случва се свещта да се пречупи на две елементи. Това е симптом, че скоро някой може да ви пресече пътя.

Истински щастливци сте, в случай че видите, че пламъкът на свещта изгаря гладко. Това е възвишен знак, че Господ е чул молитвите Ви и ще ви се притече на помощ.

Още тълкувания на знаменията с църковните свещи

Църковната свещ е снизходителна към хората, които са живи. Чрез нея Бог дава своята благословия и ни оказва помощ. Когато се вглеждаме детайлно в свещта, ние можем да забележим немалка част от бъдещето си.

Ако пламъкът на свещта е несиметричен - ще срещнете известни компликации, които ще са предизвикателство за вас.
 Имат ли период на валидност свещите Имат ли период на валидност свещите
Лавандула, ванилия или роза са единствено някои от обичаните аромати на свещи, които постоянно могат да бъдат открити вкъщи. Въпреки че евентуално...

Когато свещта стартира да премигва, това е знак, че умрял човек към този момент е оплакан и скоро няма да има различен подобен случай в фамилията.

Ако несъзнателно изпуснете свещта в църквата, това е знак, че вие съжалявате за нещо, което сте сторили. Време е да преосмислите държанието си и да тръгнете по нов път. Замислете се дали не сте обидили някой на вятъра и намерете време да му поискате опрощение.

Колко броя свещи е добре да се припалят от една

Никой не се замисля над този въпрос, само че истината е, че е добре да се припалват единствено 2 свещи от една. Ако запалите повече, шансът може би няма да е с вас. Помнете този факт и го спазвайте.

Ако желаете да прочистите къщата си, която е изпълнена с отрицателни страсти, просто запалете свещ вкъщи. Обиколете с нея всички пространства, тъй че нейната сянка да е върху мебелировката и стените на жилището, в което живеете. Това ще пречисти вашия дом и ще го подари с нов живот и положителна сила.
 Бърза и евтина концепция за декориране на елементарните свещи Бърза и евтина концепция за декориране на елементарните свещи
Искате да внесете нотка прохлада в дома си, само че се чудите по какъв начин? Ето една концепция, с която ще дадете нов искра на най-обикновените свещи, кат...

Как свещите може да ни оказват помощ

Когато желаете да отбраните дома си от обири, убийства или принуждение, би трябвало да запалите 3 свещи по едно и също време. Прочетете молитвата " Отче наш " и по този начин ще извършите тройна отбрана на дома си.

Ако пък имате проблеми и кахъри, намерете време и отидете в някой църковен храм. Запалете свещ и се помолете. Бог ще ви помогне.

Свещ се пали и когато някое детенце се разболее, когато имате кахъри в службата, когато има болно животно и даже когато имате любовен провал с половинката.

Дори и да не сте вярващи, СПОДЕЛЕТЕ тази значима информация и посетете някоя черква.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР