Цариброд беше домакин на първия по рода си зимен турнир

...
Цариброд беше домакин на първия по рода си зимен турнир
Коментари Харесай

Футболни фенове на еврограндове играят мини футбол и се забавляват в Сърбия

Цариброд беше хазаин на първия по рода си зимен шампионат на проведени почитател клубове на задгранични тимове. Участваха родните последователи на Арсенал, Нюкасъл, Съндърланд, Реал Мадрид и специфичните посетители от Арсенал Унгария. Събитието мина в духа на честната игра, като най-после заслужени първенци станаха момчетата от Реал Мадрид.

„ Получи се страховит празник на футболната игра “ –сподели Методи Ангелов, ръководител на почитател клуба на Нюкасъл България и главен уредник на събитието. „ Искам особено да благодаря за съвършената поддръжка от страна на БАМФ в лицето на Пламен Божидаров, който следеше всичко да върви по проект. Единствено късото време за подготовка попречи на повече тимове, играещи в Лигата на почитател клубовете, да се включат в шампионата. Но мисля, че поставихме едно отлично начало на една годишна традиция. “

Ето крайното класиране:

1. Реал Мадрид България
2. Съндърланд България
3. Нюкасъл България
4. Арсенал България
5. Арсенал Унгария

Това беше първият от четири следващи турнирa, които Българска Асоциация Мини Футбол ще провежда в приветливата конюнктура в Цариброд. Предстоящия уикенд ще се организира шампионат с присъединяване на 16 тима от цяла България и 2 локални отбора. 16-18 февруари е запазен за ИТ експертите, а 25-23 за ветераните.

ЗАПИШЕТЕ съдебна експертиза ЗА УЧАСТИЕ В ТУРНИРИТЕ И ПЪРВЕНСТВАТА НА БАМФ
тел. 0889537303
email: [email protected], [email protected]
web: www.bamf-bg.eu
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР