Цари тотален хаос, а в чужбина е кражбата на века.

...
Цари тотален хаос, а в чужбина е кражбата на века.
Коментари Харесай

Бойко Борисов наблюдава избори по венецуелски, по мадурски

Цари цялостен безпорядък, а в чужбина е " кражбата на века " . Такава оценка дава водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на организацията на изборния ден у нас.

Бойко Борисов гласоподава в Банкя, като този път бе сбит, само че изразителен пред публицистите. Предварително прессъобщение за часа на гласоподаване на някогашния министър председател не бе предоставено от пресцентъра на партията.

Това са избори по венецуелски, по мадурски и това би трябвало да го види Европа, отсече Борисов.

За хаоса в секциите в чужбина Бойко Борисов заяви, че машини блокират, влизат изцяло непознати хора - никой не ги знае кои са, какви са - и " влизат, картичките, пипат машините ". Едновременно с това " ЦИК спи ", няма принтери, няма хартия, а хиляди са жалбите, по думите на Борисов.

И в самата изборна секция той попита членовете в какъв брой часа са пристигнали на работа, а когато чу отговора им 7 часа, им сподели, че ЦИК е почнала чак в 9 часа.

Целта на метода на осъществяване на изборите, съгласно Борисов, е да се провали демокрацията. " Тяхната цел е да провалят изборите и демокрацията ", съобщи водачът на ГЕРБ, без да посочи за кого и коя партия тъкмо става въпрос. Посочи само фигурата на служебния вътрешен министър Бойко Рашков, който желал само " да кърка пред президентството ".

Иначе Бойко Борисов е " признателен на Господа, че са ги оставили живи ", защото " те са правили лагерите, давали са хората на прасетата ". Отново от думите на Борисов единствено излиза наяве, че приказва за комунистите - Българска комунистическа партия - от времето след преврата от 9 септември. Според Борисов една седмица в цялата страна е било единствено гнет .

" Нека в този момент покажат същинските си физиономии... да ги видите ", отсече Бойко Борисов. " Нека народът да си каже вота, ще приказваме по-късно ", отговори водачът на ГЕРБ на въпрос дали от партията ще желаят анулиране на изборите.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР