Цар Симеон Втори откри юбилейното 25-то издание на турнира по

...
Цар Симеон Втори откри юбилейното 25-то издание на турнира по
Коментари Харесай

Цар Симеон II откри турнира Приз Царица Маргарита Българска във Варна

Цар Симеон Втори откри юбилейното 25-то издание на шампионата по художествена гимнастика „ Приз Царица Маргарита Българска “. Патронът на ицийепдкрейф Царица Маргарита също бе посетител на тържественото разкриване. Присъства още кметът на Варна Иван Портних, зам.областният шеф Илиян Карагьозов, шефът на ДКС Минко Христов.

Анелия Атанасова, която е създателка на шампионата и президент на конкуренцията, благодари на всички, които са й помагали през годините. Отличени с плакети за заслуги бяха Община Варна, ДКС,  Мария Гигова, Мария Чиприянова, Минка Ванкова и посмъртно Меглена Михайлова. Наградни бяха и публицистите Вера Маринова, Красимир Николов, Юлиан Атанасов, Митко Апостолов и Румен Генов, за дългогодишно отразяване на спортната демонстрация.

Кметът на Варна връчи специфични плакети на Царица Маргарита и на основната организаторка Анелия Атанасова, като съобщи, че този шампионат е част от богатия състезателен календар на Варна, който има голямо значение за младежите занимаващи се с този спорт.

Г-жа Атанасова пък връчи комплект медали с лика на Царицата на кмета на Варна, които ще бъдат положени в музея на спортната популярност. Специален приветствен адрес изпрати президентът на федерацията по живописен гимнастика Илиана Раева. Плакет за основната организаторка имаше и от шефът на ДКС Минко Христов. Анелия Атанасова получи поздравления от Семеен кодекс Черноморец (Бс) и Грация (Вн). Тя пък от своя страна връчи на Цар Симеон Втори  специална сбирка  медали, които са за фонд „ Цар Борис и Царица Йоанна “ в Двореца Врана. Специална прокукция към гостите в залата изнесоха гимнастичките на ЧАР-ДКС от Варна и тимът по естетическа гимнастика на Етър (ВТ).

Важно! Това дълго време никой не ни го е казвал, а е толкоз значимо! Никога не носете облекла, които са били..

Влез и виж!



Влез в този момент в най-бързорастящата група в България. Присъедини всички свои другари във "Фейсбук " -

ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко свободно!

https://www.facebook.com/groups/157731821468957/



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР