Цар Симеон II събра стотици гости за премиерата на луксозния

...
Цар Симеон II събра стотици гости за премиерата на луксозния
Коментари Харесай

Позлатен албум показва уникални снимки на Кобургите

Цар Симеон II събра стотици посетители за премиерата на първокласния албум “В работа на България. 130 години българска царска династия 1887-2017 година ” В двореца “Врана ” пристигнаха десетки интелектуалци.

В изданието, отдадено на 80-годишния празник на Симеон Сакскобургготски, са събрани неповторими фотоси, непоказвани до момента.
 zez_2020  zez_2043  zez_2066  zez_2074  zez_2160
Албумът е реалност с помощта на Фонд “Цар Борис и Царица Йоанна ” – Царски замък Врана и издателство “Български Бестселър – Национален музей на българската книга и полиграфия ”. В него се съдържа в детайли изложение на произхода на българската царска династия, историческите обстоятелства и делата им в работа на България. Текстът е на български и британски език. Книгата е извънредно първокласна, с твърда подвързия със златен отпечатък и автентично художествено оформление, а външната й страна също е покрита със златен прашец.

Снимките са защитавани грижливо от Сакскобургготската фамилия и в този момент тя позволява тяхното издание. Част от тиража е с колекционерска стойност – със специфична подвързия от кадифе, позлатени букви и самостоятелна номерация на всеки образец с автограф и посвещение от Н. В. Цар Симеон II.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР