Цър-Пър, както наричат Виктория Асенова, е в тотален шок. Но

...
Цър-Пър, както наричат Виктория Асенова, е в тотален шок. Но
Коментари Харесай

След като Гонзо я изрита от БФС: Ергенката Виктория Асенова е съсипана!

Цър-Пър, както назовават Виктория Асенова, е в цялостен потрес. Но не в риалити формата " Ергенът ", а в действителния живот. Днес стана ясно, че новият началник на БФС - Гонзо, я е изритал от работа и Викито към този момент не е част от маркетинг отдела на съюза. За нея това е пъклен удар, а близки до обкръжението й хора споделят, че не е на себе си и е изплакала реки...

Всъщност това е напълно обикновено, при все, че тя не спираше да се фука с длъжността си и с обстоятелството, че се познава персонално с всички ритнитопковци у нас. Не е ясно дали Виктория е имала връзка с някой футболист, само че тя беше тази, която разкри лъжата на Габриела Иванова и аферата й с женения Оливие Вертон.

Може би тъкмо това е и повода Гонзо да я нарита - с цел да не може повече да вади кирливите ризи на хората му пред света. Но по този начин или другояче той персонално се закани да подмени по-голямата част от администрацията на БФС като част от проектите му за развиване.

Асенова има гения бързо да се трансформира в дразнител и да печели врагове измежду заобикалящите я като това се потвърди още в първите епизоди на " Ергенът ". Дори самият Алек Младенов, който бе заставен (едва ли не) нощес да я целуне, сподели всичко друго, само че не и пристрастеност.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Алек Младенов Виктория Асенова Гонзо БФС Ергенът цър-пър
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР